Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ARON I ZAK ČESTITAJU NOVU GODINU

Alen Pračić-Aron svojim metkovcima poslao animirani film ‘Jagoda i Oblak’

Objavljeno prije

Foto: Zadarski animirani kutak/Alen Pračić-Aron

Foto: Zadarski animirani kutak/Alen Pračić-Aron

Zadarski Metkovac Alen Pračić – Aron, zajedno s ekipom Zadarskog animiranog kutka, nada se da se metkovcima svidjela epizoda Božićno drvce i da nam je uljepšala Božić, te je, uz novogodišnju čestitku, poslao još jedan animirani film, Jagoda i Oblak.

Sveznalica 7400xXpx

Riječ je o jednoj od četiri epizode serijala Mrnjaus i prijatelji koje donose nove pustolovine Mrnjausa, Dode, Fru Frua i drugih likova vesele družine. Jagoda i oblak je zaseban i potpuno animiran film na tragu stare zagrebačke škole crtanog filma iz čije je radionice izašao naš najpoznatiji crtić Profesor Baltazar. ZAK-ovci kažu da se, naravno, ne žele uspoređivati sa njima, već samo ponovno skrenuti pozornost na 2D animirane filmove koji u svojoj jednostavnosti, bez puno efekata, kriju ljepotu, što u priči, što u glazbi koja prati radnju animacije. Budući da svatko ima drugačiji ukus, ZAK-ovci se nadaju da će ovaj crtani biti onaj koji će se nam se svidjeti.

Alen Pračić-Aron je, i u ime ZAK-a, zaželio sretnu Novu godinu:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Svim mojim Metkovcima, ali i cijeloj dolini Neretve, Želim sretnu, uspješnu i, iznad svega, blagoslovljenu Novu godinu! Pozdravljaju vas svi članovi Zadarskog animiranog kutka i pridružuju se novogodišnjoj čestitci!

Animirani film Jagoda i oblak možete pogledati ovdje:

ČAROBNA RADIONICA ZA PREDŠKOLCE I OSNOVNOŠKOLCE

Gradska knjižnica Metković poziva na kreativnu radionicu izrade božićne i novogodišnje dekoracije

Objavljeno prije

Gradska knjižnica Metković poziva na kreativnu radionicu izrade božićne i novogodišnje dekoracije, koja će se održati u ponedjeljak, 5. prosinca u 16.30 sati.

Kao materijal koristit će se glina, a voditeljica ove čarobne radionice za predškolce i osnovnoškolce je keramičarka Anamarija Bezek.

Sveznalica 7400xXpx

 

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije