Ostanimo u kontaktu

ARON I ZAK ČESTITAJU NOVU GODINU

Alen Pračić-Aron svojim metkovcima poslao animirani film ‘Jagoda i Oblak’

Objavljeno prije

Foto: Zadarski animirani kutak/Alen Pračić-Aron

Foto: Zadarski animirani kutak/Alen Pračić-Aron

Zadarski Metkovac Alen Pračić – Aron, zajedno s ekipom Zadarskog animiranog kutka, nada se da se metkovcima svidjela epizoda Božićno drvce i da nam je uljepšala Božić, te je, uz novogodišnju čestitku, poslao još jedan animirani film, Jagoda i Oblak.

Riječ je o jednoj od četiri epizode serijala Mrnjaus i prijatelji koje donose nove pustolovine Mrnjausa, Dode, Fru Frua i drugih likova vesele družine. Jagoda i oblak je zaseban i potpuno animiran film na tragu stare zagrebačke škole crtanog filma iz čije je radionice izašao naš najpoznatiji crtić Profesor Baltazar. ZAK-ovci kažu da se, naravno, ne žele uspoređivati sa njima, već samo ponovno skrenuti pozornost na 2D animirane filmove koji u svojoj jednostavnosti, bez puno efekata, kriju ljepotu, što u priči, što u glazbi koja prati radnju animacije. Budući da svatko ima drugačiji ukus, ZAK-ovci se nadaju da će ovaj crtani biti onaj koji će se nam se svidjeti.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Alen Pračić-Aron je, i u ime ZAK-a, zaželio sretnu Novu godinu:

– Svim mojim Metkovcima, ali i cijeloj dolini Neretve, Želim sretnu, uspješnu i, iznad svega, blagoslovljenu Novu godinu! Pozdravljaju vas svi članovi Zadarskog animiranog kutka i pridružuju se novogodišnjoj čestitci!

Animirani film Jagoda i oblak možete pogledati ovdje:

POČELI UPISI

Nagradna igra na Instagramu Sveznalice

Objavljeno prije

Prisjetimo se, naš etablirani centar za pripremu maturanata za državnu maturu Učilica je promijenio naziv u Sveznalica. Osim promjene samog imena, ostalo ostaje isto, dokazana kvaliteta i provjereni rezultati na državnoj maturi.

Upisi u Sveznalicu su počeli, a osim naših maturanata sveprisutniji su maturanti iz drugih gradova i okolice, posebice maturanata preko granice. Razlog možda leži i u programu reforme ”Škole za život” koja se provodi zadnje dvije godine.

Sveznalica i ove godine organizira nagradnu igru pri čemu dijeli 3 besplatna tečaja za maturu. Nagradna igra se odvija na Instagramu i sudjelovati mogu svi maturanti, kao i njihovi roditelji. Više informacija saznajte na @Instagram profilu Sveznalice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ostale informacije o samim tečajevima, upisima, ponudi i predavanjima saznajte na sveznalica.hr ili pozivom na broj 099 / 6676 – 838.

Nagradna igra Sveznalica

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije