Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

ARON I ZAK ČESTITAJU NOVU GODINU

Alen Pračić-Aron svojim metkovcima poslao animirani film ‘Jagoda i Oblak’

Objavljeno prije

Foto: Zadarski animirani kutak/Alen Pračić-Aron

Foto: Zadarski animirani kutak/Alen Pračić-Aron

Zadarski Metkovac Alen Pračić – Aron, zajedno s ekipom Zadarskog animiranog kutka, nada se da se metkovcima svidjela epizoda Božićno drvce i da nam je uljepšala Božić, te je, uz novogodišnju čestitku, poslao još jedan animirani film, Jagoda i Oblak.

Riječ je o jednoj od četiri epizode serijala Mrnjaus i prijatelji koje donose nove pustolovine Mrnjausa, Dode, Fru Frua i drugih likova vesele družine. Jagoda i oblak je zaseban i potpuno animiran film na tragu stare zagrebačke škole crtanog filma iz čije je radionice izašao naš najpoznatiji crtić Profesor Baltazar. ZAK-ovci kažu da se, naravno, ne žele uspoređivati sa njima, već samo ponovno skrenuti pozornost na 2D animirane filmove koji u svojoj jednostavnosti, bez puno efekata, kriju ljepotu, što u priči, što u glazbi koja prati radnju animacije. Budući da svatko ima drugačiji ukus, ZAK-ovci se nadaju da će ovaj crtani biti onaj koji će se nam se svidjeti.

Alen Pračić-Aron je, i u ime ZAK-a, zaželio sretnu Novu godinu:

– Svim mojim Metkovcima, ali i cijeloj dolini Neretve, Želim sretnu, uspješnu i, iznad svega, blagoslovljenu Novu godinu! Pozdravljaju vas svi članovi Zadarskog animiranog kutka i pridružuju se novogodišnjoj čestitci!

Animirani film Jagoda i oblak možete pogledati ovdje:

JUBILARNA NOĆ KNJIGE

Gradska knjižnica Metković poziva na predstavu za djecu ‘Nemaš pojma, Grizlijane!’

Objavljeno prije

U Gradskom kulturnom središtu u srijedu, 21. travnja u 17.30 sati održat će se predstava za djecu ‘Nemaš pojma, Grizlijane!‘ u izvedbi Kazališta Smješko iz Zagreba.

Predstava je namijenjena djeci od 4 do 12 godina, traje do 45 min, a ulaz je besplatan.

Glavni lik predstave je simpatični medo Grizlijan, koji počinje učiti kako se treba sam snalaziti u svijetu koji ga okružuje. Predstava se bavi problemima sa kojima se susreće svako dijete pri polasku u školu kada mora naučiti kako postati samostalniji i kako prihvatiti odgovornosti. Ova poučna priča uči djecu kako nema smisla plakati nad onime u čemu nisu dobra, već se treba truditi i promijeniti to radom.

Organizator je Gradska knjižnica Metković povodom jubilare, desete Noći knjige.

Predstava će se održati u skladu sa epidemiološkim mjerama i preporukama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije