Ostanimo u kontaktu

GLAZBENA ADVENTSKA ČESTITKA

Alen Pračić – Aron Metkoviću čestita Božić pjesmom ‘Najljepši dar’

Objavljeno prije

Najljepši dar - Alen Pračić Aron

Alen Pračić – Aron, metkovski glazbenik koji živi u Zadru, svome Metkoviću poslao je još jednu glazbenu čestitku, ovaj put adventsku.

O novim duhovnim pjesmama Alena Pračića kojima čestita blagdane svom Metkoviću pisali smo u više navrata, a ovaj put riječ je o pjesmi i spotu Najljepši dar.

Za animaciju u spotu bila je zadužena poznata zadarska slikarica Gordana Pazman, a spot je njihovo viđenje božićnog vremena.

U svojoj čestitci, Alen kaže:

­- Budući da smo u vremenu adventa, vjerujem da je u mojoj neretvi sve u atmosferi prekrasnog i najposebnijeg rođendana koji nam dolazi! Pridružujem se mom Metkoviću pjesmom Najljepši dar koja je ispunjena adventskim duhom! Neki su je uspjeli vidjeti na CMC-u, a za one koji to nisu, evo neka im sada bude radost! Želim vam veeliki Kristov blagoslov i pozdrav iz Zadra! – rekao je Alen.

Alen Pračić uskoro će, sa zadarskim kolegama, objaviti i dva crtana filma. Našem Aronu čestitamo na pjesmi, a spot možete pogledati ovdje:

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

Potvrđena prisutnost britanskog soja virusa u DNŽ

Objavljeno prije

U Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije stigli su rezultati za dio uzoraka testova na COVID-19, koji su poslani na sekvencioniranje kako bi se utvrdila eventualna prisutnost novih sojeva virusa.

Od pristiglih 14 uzoraka, za njih tri je utvrđeno da su britanski soj, a radi se o uzorcima dvije osobe s područja Konavala i jedne osobe iz Dubrovnika.

Budući da se britanski soj i do 50 posto brže širi od originalnog koronavirusa, to je vjerojatno ubrzalo širenje virusa na širem dubrovačkom području.

Pozivamo još jednom sve sugrađane na striktno pridržavanje epidemioloških mjera. Pridržavanje istih najbolja su zaštita od brzog širenja virusa, posebice kada govorimo o novom, britanskom soju.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije