Ostanimo u kontaktu

TJEDNO IZVJEŠĆE ZA PROMET

Albanac krivotvorenom putnom ispravom pokušao prijeći MGP Klek

Objavljeno prije

Foto: ilustracija

Foto: ilustracija

Ulaznoj graničnoj kontroli na MCGP Klek jučer, 3. prosinca, u popodnevnim satima, u osobnom vozilu talijanskih nacionalnih oznaka pristupio je 35-godišnji albanski državljanin koji je policijskim službenicima na uvid dao albansku putnu ispravu za koju je utvrđeno da je krivotvorena.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave, albanski je državljanin, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Tjedno izvješće za promet

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježene su tri prometne nesreće i to sve tri s materijalnom štetom.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 427 represivnih mjera od kojih izdvajamo 122 zbog prekoračenja brzine, 68 zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja, 55 zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa, 28 prema vozačima koji nisu imali upaljena dnevna ili kratka svjetla i 14 mjera poduzetih prema vozačima koji su vozilom upravljali pod utjecajem alkohola.

PU dubrovačko-neretvanska

NAČINJENA MATERIJALNA ŠTETA

Izbio požar na krovištu obiteljske kuće u Bijelom Viru, na svu sreću bez ozlijeđenih

Objavljeno prije

U četvrtak ujutro oko 10 sati u mjestu Bijeli Vir izbio je požar na krovištu obiteljske kuće, pored materijalne štete na svu sreću nitko nije stradao.

Brzom reakcijom pripadnika JVP Metković požar je lokalizirali i spriječeno daljnje širenje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije