Ostanimo u kontaktu

URUČENA PRIKUPLJENA SREDSTVA

Akcija “Tvoja fotka za njihov osmijeh” prikupila 4000 kuna

Objavljeno prije

PC080322

Humanitarna akcija “Tvoja fotka za njihov osmijeh” koju je za pomoć Udruzi cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići, potkraj prosinca 2013. godine organizirala Udruga mladih Kolektiv, prikupila je 4000 kuna.

Iz Udruge Kolektiv obavještavaju kupce fotografija, da oni koji još nisu preuzeli kupljenu fotografiju istu mogu preuzeti u GKS Metković. Fotografije ih čekaju i oslovljene su na njihovo ime. Udruga Kolektiv se zahvaljuje svim autorima i kupcima fotografija, jer se prodajom i aukcijom ukupno skupilo 4000 kuna koje su danas i uručene Leptirićima.

Vaša fotka će uistinu i izmamiti njihov osmijeh jer ovaj iznos predstavlja 40 sati sa radnim terapeutom za jedno dijete te je svaka kuna dobrodošla. Hvala još jednom i nadamo se da se vidimo i dogodine na ovoj humanitarnoj izložbi koja će nadamo se postati tradicionalna, ističu organizatori.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije