Ostanimo u kontaktu

URUČENA PRIKUPLJENA SREDSTVA

Akcija “Tvoja fotka za njihov osmijeh” prikupila 4000 kuna

Objavljeno prije

PC080322

Humanitarna akcija “Tvoja fotka za njihov osmijeh” koju je za pomoć Udruzi cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići, potkraj prosinca 2013. godine organizirala Udruga mladih Kolektiv, prikupila je 4000 kuna.

Iz Udruge Kolektiv obavještavaju kupce fotografija, da oni koji još nisu preuzeli kupljenu fotografiju istu mogu preuzeti u GKS Metković. Fotografije ih čekaju i oslovljene su na njihovo ime. Udruga Kolektiv se zahvaljuje svim autorima i kupcima fotografija, jer se prodajom i aukcijom ukupno skupilo 4000 kuna koje su danas i uručene Leptirićima.

Vaša fotka će uistinu i izmamiti njihov osmijeh jer ovaj iznos predstavlja 40 sati sa radnim terapeutom za jedno dijete te je svaka kuna dobrodošla. Hvala još jednom i nadamo se da se vidimo i dogodine na ovoj humanitarnoj izložbi koja će nadamo se postati tradicionalna, ističu organizatori.

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati

Najčitanije