Ostanimo u kontaktu

'UČIMO GOSPODARITI OTPADOM'

Akcija prikupljanja elektronskog otpada uz Veslački klub Neretvanski gusar

Objavljeno prije

Veslački klub Neretvanski gusar započeo je po drugi put akciju Učimo gospodariti otpadom, koja će potrajati do konca svibnja. U tom periodu veslači će u suradnji s ovlaštenom tvrtkom Tehnomobil d.o.o. prikupljati elektronski otpad. Bitno je napomenuti da na ovaj način pomažete veslačkom klubu.

Takvu akciju također provodi i Grad Metković. Sukladno tome, dana 29. travnja 2019. održat će se javna trbina Učimo gospodariti otpadom u gradu Metkoviću u prostorijama GKS-a s početkom u 12:30 sati . Istog dana će se održati javna tribina u Kuli Norinskoj s početkom u 10 sati.

Stoga, pozivamo sve građane da se pridruže akciji veslačkog kluba u prikupljanju EE otpada na način da kontaktiraju tvrtku Tehnomobil na broj 091 681 8412 ili 020 681 841 te dogovore besplatan odvoz otpada i pri tome naglase da sudjeluju u akciji. Zahvaljujemo unaprijed!

Izvor: VK Neretvanski gusar

FOTOGALERIJA

Gusari Komin spektakularno proslavili Noć prvaka uz koncert Zlatka Pejakovića

Objavljeno prije

Udruga lađara Gusari iz Komina, pobjednici 22. Maratona lađa na Neretvi i najtrofejnija lađarska momčad Maratona lađa, održala je večeras Noć prvaka.

Kako su najavili organizatori, za sve goste je bilo pripremljeno i besplatno podijeljeno meso pečenog vola teškog čak 700 kilograma koji je bio dar obitelji Burić kominskim prvacima.

Nakon toga je uslijedilo predstavljanje kominskih ekipa. Najprije su na pozornicu izašle Gusarice, pobjednice ovogodišnjeg 6. Maratona lađarica, a potom i ekipa Gusara Komin 2 koji su na Maratonu lađa osvojili odlično 4. mjesto. Najsvečaniji trenutak večeri bio je dolazak pobjednika Maratona, ekipe Gusara Komin 1 na pozornicu i njihovo predstavljanje.

Zamjenica župana, gđa Žaklina Marević, pozdravila je sve prisutne, čestitala svim kominskim ekipama i poželjela ugodnu zabavu ispred Dubrovačko-neretvanske županije.

Posebni gost večeri bio će poznati glazbeni zabavljač Zlatko Pejaković koji je svojim mnogobrojnim nezaboravnim hitovima zabavljao sve prisutne do kasno u noć, a za zabavu su bile zadužene i grupe Bumerang Flash Back bend.

Donosimo vam bogatu galeriju, kao i videozapise predstavljanja ekipa:

'Noć prvaka' Komin

Publiée par Metkovic NEWS sur Samedi 24 août 2019

'Noć prvaka' Komin – predstavljanje ekipe Gusarica

Publiée par Metkovic NEWS sur Samedi 24 août 2019

'Noć prvaka' Komin – predstavljanje ekipe Gusari Komin 2

Publiée par Metkovic NEWS sur Samedi 24 août 2019

'Noć prvaka' Komin – predstavljanje pobjedničke ekipe Gusari Komin 1

Publiée par Metkovic NEWS sur Samedi 24 août 2019

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije