Ostanimo u kontaktu

GRADSKA KNJIŽNICA

Akcija „Čitajmo zajedno – zavičaj u našim srcima“

Objavljeno prije

Citaj-mi-dan-djecje-knjigeU srijedu, 2. travnja 2014. god. u 16,45 sati u Gradskoj knjižnici Metković obilježit će se Međunarodni dan dječje knjige i 1. rođendan nacionalne kampanje „Čitaj mi!“ akcijom  „Čitajmo zajedno – zavičaj u našim srcima“.

Program počinje u 16,45 sati čitanjem priča i pjesama iz knjige U kralja od Norina koje će petnaest minuta čitati mali knjižničari.

U 17,00 sati održat će se projekcija crtanog filma Palčica. Film je snimljena prema bajci H.C. Andersena čiji je rođendan izabran za datum obilježavanja  Međunarodnog  dana  dječje knjige.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije