Ostanimo u kontaktu

FOTOGALERIJA

Adventski sajam na opuzenskoj Pjaci u organizaciji Srednje poljoprivredne i tehničke škole Opuzen

Objavljeno prije

Adventski sajam u organizaciji Srednje poljoprivredne i tehničke škole Opuzen održava se danas od 11,00 do 18,00 sati u šatoru na opuzenskoj Pjaci.

Na sajmu su predstavljeni regionalni obrtnici i udruge sa suhomesnatim proizvodima, začinima i dodacima za jela, kolačima, uštipcima, božićnim ukrasima, drvenim rukotvorinama i domaćim proizvodima!

Nakon mise za poginule branitelje uslijedit će paljenje treće adventske svijeće u suradnji srednje škole i plesne skupine Astarta.

Nakon službenog programa, na Pjaci će biti mali kulinarski kutak na kojem će se dobronamjerni prolaznici moći osladiti grahom s kobasicama i kuhanim vinom koje će pripremiti učenici i nastavnici srednje škole. U ponudi će biti i sok od mandarina, mandarine i jabuke, te sok od šipka koje je donirao OPG Vesna Deak.

Dio prihoda od prodaje graha, kuhanog vina te prirodnih sokova donirat će se za potrebe obitelji Sršen.

Foto: Ivo Ožić

VODOOPSKRBA

U četvrtak bez vode dio Ulice Zrinskih i Frankopana, od križanja s Ulicom put Narone do križanja s Ulicom A. Stepinca

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u dijelu Ulice Zrinskih i Frankopana  (od križanja s Ulicom put Narone do križanja s Ulicom A. Stepinca) da će u četvrtak, 20.2.2020. od 9:00 do 11:00 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Iz gradskog vodovoda korisnike mole za razumijevanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije