Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NERETVA OUTDOORS

Adrenalinska bomba: Najuzbudljiviji događaj ovoga ljeta!

Objavljeno prije

Kuti

Baćina, Opuzen, Slivno, 5. i 6. rujna 2015. – Avanturistički klub ”Osmica” iz Opuzena i ove godine organizira dvije utrke. Fantastične lokacije, zabavne discipline i golema doza adrenalina zasigurno će privući veliki broj zaljubljenika u sport. U dvodnevnu avanturu upustit će se brojni natjecatelji iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja, a svi skupa će se na kraju osladiti ukusnim delicijama koje će spremiti ”Pivčeva kala”.

Baćina trail, 5. rujna – Program započinje utrkom na Baćinskim jezerima gdje će natjecatelji pojedinačno trčati stazom koja okružuje sedam jezera. Dvanaest i dvadeset jedan kilometar puta podijeljeno je na više kontrolnih točaka, gdje natjecatelje očekuju voda i voće za okrepu, ali i tim HGSS-a  koji je spreman pripomoći u svakom trenutku.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Neretva challenge, 6. rujna – najzanimljivija utrka na ovim prostorima iz godine u godinu okuplja sve veći broj natjecatelja. Razlog je vrlo jednostavan. Naime, ovo je jedina koja uključuje vožnju kajakom, trčanje i orijentaciju. Sudionici u timovima u utrci dugoj 35 km po dvoje zajedničkim snagama izvršavaju zadane discipline, dok istovremeno upoznaju prekrasne rukavce Neretve te zanimljiva brda i doline. Veslanje kajaka rijekom Neretvom nastavlja se na trčanje planinskim stazama Slivna, a zatim se daskama, tzv. Supovima, vesla morem do ušća Neretve.

Kraj ljeta dočekajte uz adrenalinsko putovanje našom prekrasnom dolinom, dobru spizu i ugodno društvo na najiščekivanijem pustolovnom događaju – Neretva outdoors

Kontakt osoba (https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/114)

Avanturistički klub Osmica
www.facebook.com/aklubosmica
aklubosmica@gmail.com
Jadran Kapović, predsjednik kluba / mob: 091 456 6780

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije