PORICANJE OPOVRGNUTOG DEMANTIJA

A gdje smo tu mi, pitate se!?

A gdje smo tu mi, pitate se!? Građani koji ne pripadamo nijednoj opciji, koji sa rezervom, i prije, pa i danas, dočekujemo ovakve i slične vijesti.

Objavljeno 9. siječnja 2014. u kategorijama: Metković, Neretvanski blogeri, News.

“Evo ga na, opet je počelo“, – započinje novi članak na blogu Metković lagano, pa nastavlja..

Čitam jedan dematij iz kojeg proizlazi da je gradski dug 6,46 + 2,80 = 17,0 miliona. 

Ukoliko me sjećanje na operaciju zbrajanja dobro služi, gore navedeni zbroj iznosi 6,46+2,80 = 9,26 miliona.

Iz medija doznajemo da je gradsko vijeće prihvatilo proračun za 2014. godinu, ali službenih papira i tablica nema (osim one prepretenciozne animacije sa rotirajućim kolačićima, sa nekoliko brojkica, od koje me zaboli glava). cirkus

Takođe preko jednog portala doznajemo da je državna revizija obavila reviziju gradskih financija, te da je sve u redu, međutim ni tom papiru nema ni traga ni glasa.

Javnost nema uvida u to koliki su prihodi, a koliki rashodi. Licitira se gradskim dugovima kao da smo na pijaci, i bitno je samo tko se svrstao na koju stranu. 

Dajte ljudi, završite već jednom ovaj bespotrebni cirkus, jer grad od toga nema ama baš nikakve koristi”, – kaže Blaško Mijić te misao završava zanimljivom ilustracijom.

Pitate se, a gdje smo tu mi? – građani koji ne pripadamo nijednoj opciji, koji sa rezervom, i prije – pa i danas, dočekujemo ovakve i slične vijesti. Mislim da bi pravi potez gradske vlasti bio da javnosti dokumentira svoje metode i učinke kako bi nakon proteklih presica svi građani Grada Metkovića mogli stajati uzdignute glave, što vi mislite?

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari