Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

SVE POPULARNIJE PRIJEVOZNO SREDSTVO

5 razloga zašto kupiti električni romobil

[ SPONZORIRANA OBJAVA ]

Objavljeno prije

U zadnje vrijeme e-romobili postaju toliko popularni da ih gotovo svakodnevno viđamo na gradskim cestama. Osim što je riječ o prijevoznim sredstvima pomoću kojih možete veoma brzo stići na odredište, postoje i dodatne prednosti odnosno valjani razlozi zbog kojih baš vi trebate razmotriti ideju o kupnji elektroničkog romobila.

  1. Ekološki su prihvatljivi: nikako ne možemo ne spomenuti činjenicu da su e-romobili izuzetno ekološki prihvatljiva prijevozna sredstva. Svjedoci smo sve većeg atmosferskog zagađenja koje će itekako utjecati na naš daljnji život. E-romobili koriste snagu električne energije, prilikom vožnje ne dolazi ni do kakvih otpuštanja štetnih plinova što zasigurno pridonosi boljoj kvaliteti zraka.
  2. Praktični su: e-romobil možete brzo i jednostavno sklopiti i ponijeti ih sa sobom. Budući da je lagan i zauzimaj malo prostora, neće nikome smetati ako ga ostavite u uredu.
  3. Cjenovno su pristupačni: cijene e-romobila variraju ovisno o modelu i dodatnim značajkama. Ako ćemo usporediti svakodnevne, ali i godišnje troškove automobila ili čak javnog gradskog prijevoza, dolazimo do zaključka da su e-romobili izuzetno cjenovno prihvatljivi za svaki budžet. K tome valja spomenuti i to da nećete imati nikakvih dodatnih troškova održavanja i popravaka.
  4. Sigurni su za vožnju: jasno je da svaki način prijevoza dolazi s određenom dozom rizika. Ovdje prvenstveno mislimo na cestovni prijevoz, ali i na alternativne načine prijevoza poput vožnje bicikla ili hoverboarda. E-romobil je daleko sigurniji od svih navedenih opcija jer možete brzo i sigurno zakočiti. To nikako ne možete učiniti ako ste na rolama ili hoverboardu.
  5. Poboljšajte ravnotežu: velika većina ljudi vodi sjedilački način života što znači da se sve manje kreću, a kamoli vježbaju. Iako e-romobil nije dostojna zamjena za bilo koju vrstu treninga, vožnjom itekako možete poboljšati ravnotežu i ojačati trbušne mišiće.

Ovo su tek neke osnovne i najvažnije prednosti e-romobila koje biste svakako trebali uzeti u obzir prilikom donošenja odluke o kupnji odgovarajućeg prijevoznog sredstva za vaše potrebe. Veliku ponudu e-romobila možete pogledati na Keindl-sport.hr

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

42 nova slučaja zaraze koronavirusom, pet osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su 42 nova slučaja zaraze koronavirusom.

Radi se o 23 osobe muškog i 19 osoba ženskog spola: 12 iz Dubrovnika, osam iz Stona i Župe dubrovačke, pet iz Metkovića, dvije iz Konavala i Korčule te jednoj iz Janjine, Kule Norinske, Opuzena, Orebića i Ploča.

Izliječeno je 48 osoba: 18 iz Dubrovnika, osam iz Konavala, šest iz Župe dubrovačke, pet iz Blata, četiri iz Metkovića i Stona, dvije iz Ploča te jedna iz Konavala.

26 ima utvrđenu epidemiološku vezu

U posljednja 24 sata obrađena su 864 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 133 780 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su 24 osobe pozitivne na koronavirus. Četiri pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru.

U samoizolaciji je 1116 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježen slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 940 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije