Ostanimo u kontaktu

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

44 nova slučaja zaraze koronavirusom, dvije osobe iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su 44 nova slučaja zaraze koronavirusom.

Radi se o 21 osobi muškog spola i 23 osobe ženskog spola: 19 iz Dubrovnika, 11 iz Ploča, četiri iz Vele Luke, dvije iz Metkovića i Smokvice te jednoj iz Blata, Dubrovačkog primorja, Konavala, Korčule, Lumbarde i Orebića.

Izliječeno je 37 osoba: 13 iz Dubrovnika, pet iz Korčule, četiri iz Konavala, Metkovića i Župe dubrovačke, dvije iz Ploča i Vele Luke te jedna iz Blata, Orebića i Smokvice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U posljednja 24 sata obrađena su 403 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 143 299 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirana je 21 osoba pozitivna na koronavirus. Četiri pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru.

U samoizolaciji je 647 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježen slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 960 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

DONACIJA 1,5 TONA MANDARINA

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska usrećila kolege iz Petrinje i Gline

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ni gotovo 10 mjeseci nakon razornog potresa koji je prošle godine pogodio našu županiju, nisu zaboravili svoje kolege.

S načelnikom policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivanom Pavličevićem, zamjenikom načelnika policijske uprave Mirom Bajom, kao i policijskim službenicima s područja doline Neretve, dopremili su mandarine za sve zaposlenike Policijskih postaja Petrinja i Glina.

Navedeni poklon je znak zajedništva i prijateljstva prema svim policijskim službenicima i zaposlenicima spomenutih policijskih postaje, koje su najviše stradale u potresu. Mandarine je jučer, 21. listopada, osobno u Policijsku postaju Petrinja predao zamjenik načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Miro Bajo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije