Ostanimo u kontaktu

GOSPODARSTVO

41 radnik Luke Ploče proglašen tehnološkim viškom

Objavljeno prije

Luke Ploče d.d. obavijestila je kako temeljem provedene analize i savjetovanja sa socijalnim partnerima donijela odluku o utvrđivanju kolektivnog viška za svog 41 radnika.

Obavijest o donošenju Odluke o utvrđivanju kolektivnog viška radnika

Uprava društva Luka Ploče d.d. obavještava javnost da je, temeljem provedene analize i savjetovanja sa socijalnim partnerima, donijela Odluku o utvrđivanju kolektivnog viška radnika.

Navedenom odlukom utvrđuju se razlozi zbog kojih prestaje potreba za radom 41 radnika u društvu Luka Ploče d.d., koje imaju efekt od 9,5% ukupnog smanjenja broja zaposlenih na razini društva Luka Ploče d.d..

Ovim utvrđivanjem kolektivnog viška radnika postiže se značajno smanjenje godišnjeg troška rada Društva, a potpuni učinak na novčane tokove i profitabilnost Društva biti će u vidljiv u 2021. godini.

Luka Ploče d.d.

POPUŠTAJU COVID MJERE U SUSJEDSTVU

Ukinut policijski sat u Županiji Zapadnohercegovačkoj (BiH)

Objavljeno prije

Ukinut je policijski sat na području Županije Zapadnohercegovačke, potvrđeno je za portal Jabuka.tv.

– Stožer civilne zaštite ŽZH odlučio je ukinuti zabranu kretanja od 23:00 do 5:00 sati. Ostale mjere Zavod za javno zdravstvo će redefinirati. Prije svega tu mislim na ograničen broj ljudi na okupljanjima kao i mjere vezane za održavanje nastave u srednjim školama, – izjavila je za portal Jabuka.tv ravnateljica ZJZ ŽZH Andrea Jurić.

Odluka je stupila na snagu već danas te građani ŽZH se mogu slobodno kretati već od ponedjeljka navečer.

Epidemiološka situacija u toj bh županiji značajno se popravila u posljednje vrijeme. Broj novih slučajeva koronavirusa je u padu, a oporavlja se sve više ljudi.

Prema posljednjim podacima Zavoda za javno zdravstvo ŽZH, trenutačno je na području ove županije 97 aktivnih slučajeva Covida-19, a u posljednja 24 sata registrirano je pet novozaraženih osoba dok ih se 14 oporavilo.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije