Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

GOSPODARSTVO

41 radnik Luke Ploče proglašen tehnološkim viškom

Objavljeno prije

Luke Ploče d.d. obavijestila je kako temeljem provedene analize i savjetovanja sa socijalnim partnerima donijela odluku o utvrđivanju kolektivnog viška za svog 41 radnika.

Obavijest o donošenju Odluke o utvrđivanju kolektivnog viška radnika

Uprava društva Luka Ploče d.d. obavještava javnost da je, temeljem provedene analize i savjetovanja sa socijalnim partnerima, donijela Odluku o utvrđivanju kolektivnog viška radnika.

Navedenom odlukom utvrđuju se razlozi zbog kojih prestaje potreba za radom 41 radnika u društvu Luka Ploče d.d., koje imaju efekt od 9,5% ukupnog smanjenja broja zaposlenih na razini društva Luka Ploče d.d..

Ovim utvrđivanjem kolektivnog viška radnika postiže se značajno smanjenje godišnjeg troška rada Društva, a potpuni učinak na novčane tokove i profitabilnost Društva biti će u vidljiv u 2021. godini.

Luka Ploče d.d.

VOZAČI PRIPAZITE NA PAPUČICU

Policija najavljuje pojačan nadzor brzine kretanja u prometu, u srijedu tijekom 24 sata

Objavljeno prije

Kako je već najavljeno, u srijedu 21. travnja od 00,00 do 24 sata provoditi će se 24-satni nadzor brzine kretanja vozila. Akcija će se provoditi u isto vrijeme u svim zemljama Europske unije, pa tako i na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, temeljem plana ROADPOL-a, mreže prometnih policija.

Ovom akcijom želi se podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštovanje ostalih prometnih propisa kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Policija će u akciju uključiti maksimalan broj policijskih službenika te svu raspoloživu tehniku kako bi se nadzor odvijao kontinuirano 24 sata na što većem broju lokacija.

Želimo zahvaliti svim građanima koji su nam dostavili svoje prijedloge lokacija za nadzor brzine, koje ćemo uvažiti na svim onim mjestima gdje za to postoje sigurnosni i zakonski uvjeti.

Još jednom naglašavamo da je nepropisna i neprilagođena brzina jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, a poglavito onim s najtežim posljedicama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije