Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

TEŠKA KRAĐA

37-godišnjak iz Metkovića operirao po Opuzenu

Objavljeno prije

teska-kradja2Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici Policijske postaje Metković utvrdili su osnove sumnje da je 37-godišnjak počinio dva kaznena djela i to krađe i teške krađe u pokušaju.

Njega se sumnjiči da je u noći sa 2./3. travnja ušao u prostorije  tvrtke s područja Opuzena iz koje je otuđio tehničku opremu čija se materijalna vrijednost procjenjuje na oko 1000 kuna.

Njega se također sumnjiči da je u noći sa 19./20. lipnja pokušao provaliti u ugostiteljski objekt na području Opuzena u kojoj namjeri nije uspio.

Protiv 37-godišnjaka slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga

U protekla dva dana policijski službenici su na području PU dubrovačko-neretvanske kod ukupno 6 osoba pronašli i oduzeli manje količine marihuane, 14 g THC-a, 10 ampula testosterona i ukupno 173 komada tableta koje se nalaze na popisu opojnih droga. Radi se o 2 državljana Republike Hrvatske te po jednom državljaninu Velike Britanije, Bosne i Hercegovine, Čilea i Češke.

Sukladno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga svi hrvatski i strani državljani prekršajno su sankcionirani.

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Policija za sutra sazvala konferenciju za medije, riječ o većoj zapljeni kokaina

Objavljeno prije

Prenosimo priopćenje PU Dubrovačko-neretvanske, koja je za sutra sazvala izvanrednu konferenciju za medije poradi zapljena izuzetno velike količine kokaina na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Poštovani predstavnici medija, pozivamo vas na izvanrednu konferenciju za medije koja će se, uz strogo pridržavanja svih propisanih epidemioloških mjera, održati sutra, 14. travnja, u 14 sati, u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, Ulica dr. Ante Starčevića 13.

Tema konferencije je zapljena izuzetno velike količine kokaina na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Zaplijenjeni kokain će biti izložen na konferenciji za medije na kojoj će ispred Ravnateljstva policije govoriti voditelj Službe kriminaliteta droga Uprave kriminalističke policije Dražen Rastović,  ispred Policijske uprave dubrovačko-neretvanske načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević i voditelj Službe kriminalističke policije Zoran Tikvica,  a ispred Carinske uprave voditelj službi za mobilne jedinice Dubrovnik Pero Perić.

S poštovanjem,
Andrijana Biskup

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije