Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

LAĐARSKI DVOBOJI NA NORILJU

XII. Kup kneza Domagoja tradicionalno dan uoči blagdana Ledene Gospe

Objavljeno prije

Kup kneza Domagoja

Iako je bila upitna organizacija ovogodišnjeg lađarskog kupa u Vidu zbog velike mule na Norilju, inicijativom Domagojevih gusara i angažmanom gradonačelnice Ujdur proteklih dana izvršeno je čišćenje dijela rijeke kod mosta gdje će se održati lađarske utrke dan uoči Ledene Gospe 4. kolovoza. Na, već 12. Kupu kneza Domagoja ove godine sudjelovati će četiri lađarske posade kao što je to bilo ranijih godina s izuzetkom posljednja dva kupa. Prilog je to lađara obogaćivanju društvenih sadržaja u mjestu posebno u prigodi glavnog župnog blagdana kada ima najviše gostiju u mjestu što je i jedna turistička atrakcija.

Bez obzira dali će se narednih godina nastaviti tradicija lađa u Vidu, svakako bi trebalo svakog ljeta provoditi čišćenje rijeke kod mosta, na prilazu muzeju. Prvo što upada u oči brojnim gostima, pri njihovom dolasku u Vid i obilasku muzeja, jest rijeka puna nakupina mule što baš nije lijepa slika, javljaju Domagojevi gusari Vid.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije