NAJAVLJUJEMO

1. Ploče acoustic festival

Prvi po redu Ploče acoustic festival će se održati u subotu, 27. srpnja u Ljetnom kinu u Pločama sa početkom u 20 sati.

Objavljeno 25. srpnja 2013. u kategorijama: News, Ploče.

AcousticPlocePloče acoustic festival će se održati 27. srpnja u Ljetnom kinu u Pločama s početkom u 20 sati. Nastupit će sljedeći izvođači: Ivan Vragolovich, Sanel Marić – Mara i Luka Belani. 

Organizator Ivica Marinović naglasio je kako je odlučio pokrenuti akustičarski festival koji bi trebao biti svojevrsni nastavak ideje koju je prije dosta godina pokrenuo lani prerano preminuli prijatelj Ivica Stanković, koji je u Kotezima pored Vrgorca godinama okupljao sve ono ponajbolje što se može vidjeti na lokalnoj kantautorskoj sceni.

Njegova prošlogodišnja smrt nas je baš zatekla i već tada je začeta ideja, a odlučio sam je realizirati ove godine. Mislim da se Ivičini lik i djela ne smiju zaboraviti. On nas je svojom ljubavlju i strašću prema glazbi zadužio da nastavimo dalje njegov put i da se okupljamo. Zbog skromnih financijskih sredstava festival će ove godine dovesti samo tri izvođača, no mislim da je najbitnije da se on pokrene, a već dogodine možemo očekivati njegov daljnji rast po pitanju obujma i kvalitete, – kaže Ivica Marinović.

Važno je napomenuti da će festival biti besplatan, a točan raspored izvođača i satnica će biti objavljeni neposredno pred početak festivala. 

Za sve dodatne informacije u vezi festivala obratite se na mail [email protected]

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari