Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

KIŠA KVARI SLAVLJE NERETVANSKOG ŠAMPIONA

Noć prvaka ponovno odgođena

Objavljeno prije

20. Maraton lađa na Neretvi (141)

Noć prvaka, koja se trebala održati ovog petka, 8. rujna, ponovno je odgođena zbog najave nepovoljnjih vremenskih uvjeta.

Organizacijski odbor svoju odluku je objasnio putem Facebook stranice Udruge lađara Gusari – Komin gdje je naveo da nije u mogućnosti preuzeti rizik proslave u petak zbog velikog financijskog uloga potrebnog za njeno održavanje te zbog sigurnosti za sve nazočne i za potrebnu opremu.

Uz ispriku lađarskim ekipama, izvođačima, sponzorima, uzvanicima te svim službama koje su radile na organzaciji proslave, organizacijski odbor je istaknuo i da će, u dogovoru s Udrugom lađara Neretve i u skladu s vremenskim uvjetima, nastojati organizirati Noć prvaka drugog datuma u rujnu.

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije