Ostanimo u kontaktu

Stipo Gabrić Jambo

ZLATNE GODINE ZAJEDNIČKIH USPJEHA

Objavljeno prije

Mr. sc. Stipo Gabrić Jambo kandidat za gradonačelnika
i nositelj liste HSS-a za Gradsko vijeće Grada Metkovića

ZLATNE GODINE
ZAJEDNIČKIH USPJEHA

Drage Metkovke, dragi Metkovci!

Ovu knjižicu namijenili smo vama koji ste temeljna, nezamjenjiva vrijednost Metkovića. Vi, stanovnici našega grada, mladi, stari, djeca, učenici, zaposleni, nezaposleni, zdravi, bolesni, vi s posebnim potrebama i vi s naročitim afinitetima, svi vi, dakle, koji živite Metković i koji mu dajete svoje ritmove i činite ga posebnim, stvarali ste, zajedno s nama u lokalnoj upravi, novi, bolji, kvalitetniji grad. Stoga ono što ćete naći na ovim stranicama predstavlja mali podsjetnik na godine zajedničkih uspjeha. Mali jer u nj naprosto nije bilo fizički moguće unijeti sve ono što je u proteklih 16 godina učinjeno. A učinjeno je iznimno mnogo! Upravo te godine donijele su snažan graditeljski zamah koji je, dotada prosječan, gradić na obalama Neretve pretvorio u poželjno mjesto življenja s dosegnutim gotovo svim elementima urbanih standarda. Standarda na kojima nam i znatno veći i bogatiji gradovi mogu pozavidjeti.

Vi, dragi sugrađani, znadete da ništa od postignutoga nije došlo samo od sebe. Valjalo je uložiti goleme količine volje, energije, mudrosti, upornosti, ali nadasve nesebične ljubavi. Vi također znadete da smo, uživajući vašu podršku, prepoznajući vaše potrebe i želje, iskazali upravo te osobine. One su ugrađene u svaki kapitalni objekt koji smo realizirali, jednako tako, one zrače iz svake naše, veće, manje pa i najmanje društvene aktivnosti. Metković sa svojim školama, igralištima, dvoranama, knjižnicama, muzejima… nije drugo do dobra slika
snažne sinergije građana i uprave koja je dosada dala izvrsne rezultate.

Mi vjerujemo da će tako biti i u buduće!

Srdačno, vaš
Stipo Gabrić Jambo

Pogledajte u cijelosti brošuru “Zlatne godine zajedničkih uspjeha“.

Nastavi čitati

ČVOR ČEVELJUŠA

Teška prometna nesreća kod Ploča, ozlijeđene dvije osobe

Objavljeno prije

U jučerašnjoj teškoj prometnoj nesreći koja se nešto iza 13 sati dogodila na kolniku D-425 u mjestu Čeveljuša jedna je osoba lakše, a jedna teže ozlijeđena.

Do prometne nesreće je došlo kada je 60-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, u lijevom preglednom zavoju, prešao na suprotnu kolničku traku i prednjim dijelom vozila kojim je upravljao udario u prednji dio osobnog vozila dubrovačkih registraskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao muškarac u dobi od 27 godina.

Uslijed sudara, oba vozača su zadobila ozljede, stariji muškarac lakše, a mlađi teške tjelesne ozlijede zbog kojih je prevezen u splitsku bolnicu gdje je zadržan na daljem liječenju.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije