Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

DALEKI AKORDI 2013.

Učenicima O.G.Š. Metković četiri 1. nagrade

Objavljeno prije

DSC02710a

Nastupilo je 5 metkovskih učenika koji su osvojili četiri prve i jednu drugu nagradu, što je najveći kolektivni uspjeh polaznika naše škole na različitim natjecanjima.

Ravnatelj OGŠ Zvonko Knežević:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Naša glazbena škola je ostvarila izniman uspjeh, imamo četiri prve nagrade, od toga tri saksofona i jedan klarinet. Najveći uspjeh ostvario je naš učenik Filip Kežić (saksofon) koji je ostvario prvu nagradu i maksimalni broj 60 bodova te će sudjelovati na završnom koncertu natjecanja. Osim njega također prvu nagradu ostvarili su Marko Tot (saksofon), Antea Filipa Stojić (saksofon) i Ivan Fran Stojić (klarinet), natjecatelj Mateo Mustapić (trombon) osvojio je drugu nagradu. Mislim da možemo biti ponosni na ovaj uspjeh, jer u konkurenciji Splita, Rijeke, Poreča i Dubrovnika, u generalnom rezultatu naša škola je sa četiri prve i jednom drugom nagradom statistički osvojila najveći broj nagrada. – kazao je Knežević.

Poslušajte tonski zapis izjave:
[su_audio url=”http://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/04/2604_ZvonkoKnezevic.mp3″ width=”640″]

 

Učenik Filip Kežić, kao najuspješniji u prvoj kategoriji natjecatelja do 11 godina nastupit će u subotu na završnom koncertu ove tradicionalne glazbene manifestacije.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije