CRNOSTRIG U ETERU

U srijedu kazališna predstava za Leptiriće

Objavljeno 11. prosinca 2017. u kategorijama: Nekategorizirano, News.

Crnostrig u eteru, plakat

U sklopu Prosinačkih svečanosti 13.12.2017 (srijeda) 19:30 sati u Gradskom kulturnom središtu u  izvedbi Amaterskog kazališta Opuzen održati će se predstava Crnostrig u eteru.

Riječ je o tragičnoj komediji neretvanskog pisca Hrvoje Barbira Barbe u kojoj razočarani branitelj Roso Grgo – Crnostrig, upada u prostorije lokalnog radija i zavlada cjelokupnim medijskim prostorom svoje općine…

Predstava tematizira odnos društva prema dragovoljcima Domovinskog rata, a premijerno je izvedena na valovima Hrvatskog Radija još 2007. godine.

U traileru i kazališnoj predstavi igraju: Vinko Liska Vuković, Suzana Mušan, Marijo Jurković, Ivana Talajić, Hrvoje Barbir Barba, Silvia Padovan, Maja Juračić i Lara Glamuzina. Sam trailer kazališne predstave sniman je u medijski već prepoznatom i profesionalnom dizajnerskom stilu Studija Idearum (snimatelji: Andrea Franić i Mario Čuljak ), a prema prerađenom scenariju samog autora.

Karte možete kupiti u Kabinetu za terapije udruge Leptirići, u obrtu Super Marijo ili pred sam početak predstave u Gradskom kulturnom središtu po cijeni od 20 kuna. Prihod od prodanih ulaznica biti će uplaćen na račun Ucdpdn Leptirići!

UCDPDN Leptirići

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari