Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

UDRUGA DOBRA

Prijavite se na 7. Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda ‘Eko Rural’

Objavljeno prije

Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda „Eko Rural“ održat će se 18. svibnja 2019. u Gradskom parku u Metkoviću za vrijeme trajanja Smotre folklora „Na Neretvu misečina pala“. Sajam će započeti u 10 sati.

Ovim putem Udruga Dobra poziva sve zainteresirane izlagače s ruralnih područja RH i šire, koji se bave proizvodnjom hrane i pića, izradom rukotvorina i ostalih autohtonih proizvoda da se prijave za sudjelovanje na sajmu.

Prijave se šalju na adresu organizatora: dobra.udruga@gmail.com ili u inbox na Facebook stranici udruge DOBRA  https://www.facebook.com/udruga.dobra zaključno s 15. svibnja 2019. Prijava uključuje ime i prezime, kontakt, te kratak popis proizvoda koji biste izlagali.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Organizaciju ove manifestacije sufinancirali su Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te grad Metković.

Udruga Dobra

OBAVIJEST ZA UČENIKE I RODITELJE

OŠ Stjepana Radića prelazi na online nastavu

Od 19. siječnja 2022. nastava u OŠ Stjepana Radića većinom online

Objavljeno prije

S obzirom na pogoršanu epidemiološku situaciju, a prema Odluci Stožera civilne zaštite Grada Metkovića za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom, uz suglasnost osnivača, Dubrovačko-neretvanska županija, ravnateljica OŠ Stjepana Radića u Metkoviću donijela je 18. siječnja Odluku o izvođenju nastave u matičnoj i područnim školama od 19. siječnja 2022. godine i to:

  • Za sve učenike od 1. do 8. razreda matične škole nastava se održava prema Modelu C, tj. online
  • za učenike posebnih razrednih odjela i posebnih odgojno-obrazovnih skupina nastava se održava prema Modelu A (u školi)
  • Za učenike područnih škola u Bijelom Viru i Mliništu nastava se održava prema Modelu A (u školi)

Tekst Odluke možete pročitati OVDJE.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije