Ostanimo u kontaktu

ODRŽANA III. BOŽIĆNA HUMANITARNA UTRKA

Josipa Jurković obranila prošlogodišnji naslov, u muškoj konkurenciji najbrži bio Ivan Bulić

Objavljeno prije

Božićna humanitarna utrka (1)

U Metkoviću se danas, sa startom pored Gradske sportske dvorane, u organizaciji SU Neretva Run, održala Božićna humanitarna utrka.

Na utrci je, sa božićnim kapicama, sudjelovalo oko 100 trkača, a prihod od njihovih kotizacija namjenjen je za humanitarne svrhe, dok su novac za djecu slabijeg imovinskog stanja na području Metkovića mogli donirati i svi posjetitelji.

U organizaciji utrke članovima SU Neretva Run su pomogli brojni volonteri i policijski službenici PU Metković, čija pomoć je uvelike značajna jer je ruta utrke, sa startom pored Gradske sportske dvorane, išla oko pomoćnog igrališta NK Neretve, kroz naselje Mobine, ulicama Andrije Kačića Miošića i Petra Zoranića, te uz Teniski centar Metković gdje je promet bio zatvoren na sat vremena.

Juniori su trčali jedan krug, a najbrži su bili Ante Jurković i Iva Markić, među seniorkama, koje su trčale tri kruga, prva je u cilj došla Josipa Jurković, dok su seniori trčali šest krugova, a najbrži je bio Ivan Bulić.

Kako je to sve izgledalo možete vidjeti u fotogaleriji, a donosimo vam i poredak prva tri mjesta po kategorijama:

SENIORI:

 1. Ivan Bulić
 2. Nikola Oršulić
 3. Stipe Pijević

SENIORKE:

 1. Josipa Jurković
 2. Biljana Taslak
 3. Ivona Zec

JUNIORI:
1. Ante Jurković

 1. Kristijano Batinović
 2. Josip Batinović

JUNIORKE:

 1. Iva Markić
 2. Sara Šiljeg
 3. Dorotea Dragobratović

Marija Jeramaz

 

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije