Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NASTAVLJA SE PRVENSTVO

Neretva u subotu igra s Kamenom u Ivanbegovini

Objavljeno prije

U subotu će se nastaviti prvenstvo u Trećoj nogometnoj ligi jug u kojoj je nakon završetka jesenskog dijela prvenstva momčad Junaka iz Sinja osvojila prvo mjesto s s 33 boda, a slijede ga Uskok s 30 i Primorac iz Biograda s 27 bodova.

Najbolje plasirani klub od neretvanski trećeligaša bio je Jadran LP iz Ploča na petom mjestu s 24 boda, Neretva je bila sedma s 22, a Neretvanac je prezimio na 12. mjestu s 18 bodova.

Utrka za prvo mjesto tek počinje, a osim tri prvopplasirane momčadi možda će se u nju uključiti i još neki.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Posebno zbog najave o mogućoj reorganizaciji natjecanja koje se pripremaju.

Na otvaranju proljetnog dijela prvenstva Jadran LP dočekuje Imotski, Neretvanac putuje Hrvacama, a Neretva Kamenu u Ivanbegovinu.

Tijekom pripremnog razdoblja  ligaš iz Metkovića odigrao je šest pripremnih utakmica, pet ih je dobio i jednu završio nedlučeno.

Zbog toga su u klubu ponosni  i zadovoljni jer je očito da su pripreme bile dobro planirane i realizirane na najbolji mogući način, unatoč vremenskim neprilikama.

Što se sastava tiče gotovo svi igrači ostali su na okupu, pa i prošle godine pristigli Glibo, Juričić, Crnčević…  Otišli su Marko Crnov i Damira Čavar, a kapetan Ante Batinović još ne trenira zbog ozljede. Konkurenciju u momčadi svakako će pojačati povratnik Marin Vranjić, ali i novi povratnik koji je stigao ovoga tjedna, Luka Bubalo koji se vratio iz Osijeka.

Trener Neretve Goran Galov nam je rekao:

– Potpuno sam zadovoljan pripremnim razdobljem što se tiče provedbe plana priprema i samih rezultata. Dobili smo nekoliko novih igrača te se nadam da će naša momčad znati odgovoriti na sve sportske izazove u nastavku prvenstva. Žao nam je što naš kapetan Batinović nije na terenu, ali bit će i to uskoro.

Što se tiče naših izgleda u susretu s Kamenom, treba reći da su jesenas bili za dva boda ispred nas, a prvi susret u kolovozu završio je 0:0.

Vrlo su opasni, posebice na svom terenu, iako su im otišla tri do četiri igrača. Očekujem jednu tvrdu i neizvjesnu utakmicu u kojoj možemo do pozitivnog rezultata, odnosno do jednog ili do tri boda. Za nas je svaki bod na gostovanju dragocjen, ali moramo se dobro posložiti i nametnuti svoj ritam igre. Moramo kontrolirati sredinu terena pa tako i samu igru s ciljem da se stvari odvijaju što dalje od naših vrata. Ponavljam, bit će iznimno teško ali ja vjerujem u naše igrače koji znaju i mogu ispuniti sva naša očekivanja, – zaključio je Galov.

OBAVIJEST ZA UČENIKE I RODITELJE

OŠ Stjepana Radića prelazi na online nastavu

Od 19. siječnja 2022. nastava u OŠ Stjepana Radića većinom online

Objavljeno prije

S obzirom na pogoršanu epidemiološku situaciju, a prema Odluci Stožera civilne zaštite Grada Metkovića za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom, uz suglasnost osnivača, Dubrovačko-neretvanska županija, ravnateljica OŠ Stjepana Radića u Metkoviću donijela je 18. siječnja Odluku o izvođenju nastave u matičnoj i područnim školama od 19. siječnja 2022. godine i to:

  • Za sve učenike od 1. do 8. razreda matične škole nastava se održava prema Modelu C, tj. online
  • za učenike posebnih razrednih odjela i posebnih odgojno-obrazovnih skupina nastava se održava prema Modelu A (u školi)
  • Za učenike područnih škola u Bijelom Viru i Mliništu nastava se održava prema Modelu A (u školi)

Tekst Odluke možete pročitati OVDJE.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije