Ostanimo u kontaktu

NOVO PERO HRVATSKE GLAZBE

Ivica Brnas Fudo suradnju s Goranom Karanom ovjekovječio Porinom za najbolji album zabavne glazbe

Objavljeno prije

Suradnja Ivice Brnasa Fude i Gorana Karana na albumu Glas juga ovjenčana je Porinom.

Sinoć se u Rijeci održala 26. po redu dodjela Hrvatske diskografske nagrade Porin na kojoj je u nominaciji za najbolji album zabavne glazbe Porina dobio Goran Karan s albumom Glas juga na kojem je surađivao naš istaknuti glazbenik i tekstopisac Ivica Brnas Fudo.

Tim povodom Goran Karan je u svojoj objavi na Facebooku napisao:

“Dragi moji, od srca se zahvaljujem dragim ljudima koji su svojim darom i djelom učinili da album Glas juga dobije Porina za Najbolji album zabavne glazbe. Glazba je kolektivna umjetnost i bez takvih dobronamjernika i stručnjaka, pjesme bi ostale samo moja osobna emocija koja ne bi mogla naći put do srca slušatelja. Na albumu Glas juga, imao sam sjajnu priliku udružiti svoje autorstvo sa velikim Rajkom Dujmićem, sjajnim Nenadom Ninčevićem i novim perom hrvatske glazbe, Ivicom Brnasom.” – zaključuje Karan u svojoj objavi te zahvaljuje i svim ostalim suradnicima na albumu.

Inače Ivica Brnas Fudo iza sebe već ima mnogo uspješnica poput onih s Klapom RišpetLuminPrsti zapleteniFališ mi te Malog mulca kojeg je napisao za Gorana Karana. Prije tri godine je za suradnju s Klapom Grobnik iz Rijeke s pjesmom Zabatilo deset uri  na Melodijama hrvatskog juga osvojio prestižnu nagradu za najbolju pjesmu dalmatinskog izričaja Vinko Coce.

Čestitamo našem Fudi i Kranu!

OBAVIJEST

Ulice Marka Marulića i S.S. Kranjčevića bez isporuke vode u srijedu

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u ulicama Marka Marulića i S. S. Kranjčevića da će sutra 22.5.2019. od 9 do 12 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.
Metković d.o.o. moli korisnike za razumijevanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije