Ostanimo u kontaktu

NOVO PERO HRVATSKE GLAZBE

Ivica Brnas Fudo suradnju s Goranom Karanom ovjekovječio Porinom za najbolji album zabavne glazbe

Objavljeno prije

Suradnja Ivice Brnasa Fude i Gorana Karana na albumu Glas juga ovjenčana je Porinom.

Sinoć se u Rijeci održala 26. po redu dodjela Hrvatske diskografske nagrade Porin na kojoj je u nominaciji za najbolji album zabavne glazbe Porina dobio Goran Karan s albumom Glas juga na kojem je surađivao naš istaknuti glazbenik i tekstopisac Ivica Brnas Fudo.

Tim povodom Goran Karan je u svojoj objavi na Facebooku napisao:

“Dragi moji, od srca se zahvaljujem dragim ljudima koji su svojim darom i djelom učinili da album Glas juga dobije Porina za Najbolji album zabavne glazbe. Glazba je kolektivna umjetnost i bez takvih dobronamjernika i stručnjaka, pjesme bi ostale samo moja osobna emocija koja ne bi mogla naći put do srca slušatelja. Na albumu Glas juga, imao sam sjajnu priliku udružiti svoje autorstvo sa velikim Rajkom Dujmićem, sjajnim Nenadom Ninčevićem i novim perom hrvatske glazbe, Ivicom Brnasom.” – zaključuje Karan u svojoj objavi te zahvaljuje i svim ostalim suradnicima na albumu.

Inače Ivica Brnas Fudo iza sebe već ima mnogo uspješnica poput onih s Klapom RišpetLuminPrsti zapleteniFališ mi te Malog mulca kojeg je napisao za Gorana Karana. Prije tri godine je za suradnju s Klapom Grobnik iz Rijeke s pjesmom Zabatilo deset uri  na Melodijama hrvatskog juga osvojio prestižnu nagradu za najbolju pjesmu dalmatinskog izričaja Vinko Coce.

Čestitamo našem Fudi i Kranu!

OBAVIJEST

Dubrovačka ulica u Kleku u petak bez struje

Objavljeno prije

OBAVIJEST

potrošačima električne energije

Zbog nadogradnje postrojenja

TS 10(20)/0,4 Klek 2 

bit će obustava električne energije dana 

26.04.2019.godine (petak)  od  0900do 1400 sati,

     Bez električne energije bit će potrošači:

  • Naselje Klek – Dubrovačka ulica

Nastavi čitati
ZADRUGA BRANITELJA GORAČIĆI – Čestitka

Najčitanije