Ostanimo u kontaktu

NOVO PERO HRVATSKE GLAZBE

Ivica Brnas Fudo suradnju s Goranom Karanom ovjekovječio Porinom za najbolji album zabavne glazbe

Objavljeno prije

Suradnja Ivice Brnasa Fude i Gorana Karana na albumu Glas juga ovjenčana je Porinom.

Sinoć se u Rijeci održala 26. po redu dodjela Hrvatske diskografske nagrade Porin na kojoj je u nominaciji za najbolji album zabavne glazbe Porina dobio Goran Karan s albumom Glas juga na kojem je surađivao naš istaknuti glazbenik i tekstopisac Ivica Brnas Fudo.

Tim povodom Goran Karan je u svojoj objavi na Facebooku napisao:

“Dragi moji, od srca se zahvaljujem dragim ljudima koji su svojim darom i djelom učinili da album Glas juga dobije Porina za Najbolji album zabavne glazbe. Glazba je kolektivna umjetnost i bez takvih dobronamjernika i stručnjaka, pjesme bi ostale samo moja osobna emocija koja ne bi mogla naći put do srca slušatelja. Na albumu Glas juga, imao sam sjajnu priliku udružiti svoje autorstvo sa velikim Rajkom Dujmićem, sjajnim Nenadom Ninčevićem i novim perom hrvatske glazbe, Ivicom Brnasom.” – zaključuje Karan u svojoj objavi te zahvaljuje i svim ostalim suradnicima na albumu.

Inače Ivica Brnas Fudo iza sebe već ima mnogo uspješnica poput onih s Klapom RišpetLuminPrsti zapleteniFališ mi te Malog mulca kojeg je napisao za Gorana Karana. Prije tri godine je za suradnju s Klapom Grobnik iz Rijeke s pjesmom Zabatilo deset uri  na Melodijama hrvatskog juga osvojio prestižnu nagradu za najbolju pjesmu dalmatinskog izričaja Vinko Coce.

Čestitamo našem Fudi i Kranu!

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Denis Burmaz kandidat za predsjednika Hajduka?

Objavljeno prije

Denis Burmaz, 46-godišnji član uprave Triglav osiguranja, najavljuje se kao mogući ozbiljni kandidat za predsjednika Hajduka. Natječaj je otvoren prošlog tjedna, duga je utrka i puno vremena za slanje kandidature, jer do 30. rujna zaprimaju se prijave.

Međutim, Burmaz se prvi počeo spominjati kao kandidat.

Ovaj Pločanin, završio je FESB u Splitu, u Zagrebu zatim postao magistar ekonomskih znanosti, a kao član uprave Triglav osiguranja od ljeta 2016. zadužen je za područja prodaje osiguranja i informatiku s obzirom da je 14 godina radio u IT sektoru, pišu Ploče Online.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije