NOVI LJUDI, NOVA POLITIKA

Hrvatskoj su potrebne društvene i političke promjene

Mi, Hrvatski Laburisti smatramo da se može bolje, strožom kontrolom i nadzorom proračunskog novaca i oštrim sankcijama onih koji taj novac zlouporabe.

Objavljeno 15. svibnja 2013. u kategorijama: Nekategorizirano.

ŠTO NUDE LABURISTI?

Jedino što biračima nudimo je odgovorno upravljanje njihovim novcem u gradskim, općinskim i županijskim proračunima, sve ostalo se svodi na rad koji građani moraju vidjeti jer od dosadašnjih obećanja nije se ostvarilo ništa. Više od 20 godina praznih obećanja od strane oba politička bloka i njihovih koalicijskih partnera upropastilo je naše općine, gradove i županije. Nesposobnost, „rodijačka“ i “partijska” zapošljavanja, nemar i indolentnost, podjela na vaše i naše, vječno predbacivanje da su krivi oni prije, dovelo nas je u ovakvo stanje.

Mi, Hrvatski Laburisti smatramo da se može bolje uz strogu kontrolu i nadzor na što se novac iz proračuna troši kao i oštro sankcioniranje onih koji taj novac zlouporabe. Novac u proračunu je novac naših građana, a dužnost i obaveza lokalne samouprave je taj novac upotrijebiti i građanima izgraditi sve što im je potrebno, ne samo pred izbore već čitavo vrijeme. Mi ćemo služiti interesima građana i isključivo iz tog razloga smo se kandidirali za vijeća i skupštine. Uvođenjem reda, organizacije, odgovornosti i kontrole na što se troši novac, moguće je ostvariti napredak i opće dobro za sve građane. Dakle, manje obećanja a više rada i odgovornosti i promjene su moguće.

ŠTO OČEKUJEMO?

Očekujemo promišljenost i odgovornost birača. Naša je politika dosljedna i temelji se na društvenoj pravednosti, istini, znanju, radu i poštenju. Solidarnost i zajedništvo su vrijednosti koje grade naše društvo i vjerujemo da to građani prepoznaju. Građani su prevareni puno puta u posljednjih 20 godina, vrijeme je da promijene staru garnituru i biraju nove ljude i novu politiku. Na izbore izlazimo samostalno i glas za Laburiste je glas samo za Laburiste, a naša lista je dobar odabir za svakoga tko želi pozitivne promjene.

Hrvatski laburisti – Stranka rada ogranak Metković

Metkovic-gradska-lista-1 Metkovic-gradska-lista-2

Laburisti-Metkovic

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari