Ostanimo u kontaktu

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

GI Sinovi i kćeri Neretve se u objavi obraća građanskoj inteligenciji

Objavljeno prije

Građanska inicijativa Sinovi i kćeri Neretve se nakon mirnog prosvjeda održanog u nedjelju objavom obraća stanovnicima doline Neretve. Njihovo priopćenje objavljujemo u cijelosti:

Nakon niza pokušaja da se mirnim putem probudi metkovska, opuzenka, pločanska inteligencija i stane uz malog čovjeka u traženju da se poboljša zdravstveni sustav u dolini Neretve. GI ovaj post posvećuje njima.

Uvaženi ravnatelji (škola,vrtića,udruga,med.ustanova), profesori, profesorice, tete iz vrtića, vatrogasci, političari, policajci, umjetnici, doktori, medicinske sestre, treneri športskih klubova, suci, tužitelji, župnici, braniteljske udruge, državni službenici, itd.

GI je cijelo vrijeme očekivala od vas da se probudite iz šarenog sna za dobrobit svih nas građana. Moramo napomenuti da i VI gospodo imate obitelj, djecu, roditelje i da je sve ovo do sad što je radila GI bilo i za vaše obitelji. Došao je dan da javno se mora reći da vas se stidimo i da niste zaslužili funkcije na kojim se nalazite.

Bez obzira na vas, građani će se izboriti za sve zahtjeve koji su predani za dobrobit svih nas. Ovaj post je usmjeren na vas da se probudite i ako treba javno vas oprati u medijima, hoćemo jer od vas očekivamo da se uključite.

GI u dosadašnjem radu se izborila za:

  • proširenje postojeće dnevne bolnice na cijelu zgradu
  • dolazak specijalista u DZ Metković
  • hematološke analizatore u HMP i DZ Metković
  • transportni inkubator za rodilište
  • transkutalni bilirubinomjer za rodilište
  • digitalne vage za dijalizu
  • ubrzali uvođenje helikopterske medicinske službe.

I što je najvažnije, cijelo vrijeme se priča o našem rodnom kraju i nedostacima u zdravstvenom sustavu i beskompromisno se traže poboljšanja za sve nas. Boli vaša šutnja jer ste stavili karijeru ispred svojih obitelji. Ovim putem vas pozivamo da se trgnete jer sa vama je drukčija priča.

GI nastavlja kao i do sad, beskompromisno se zalagati za svaku obitelj u dolini Neretve i nikad nećemo praviti razlike između njih, tko su i što su.

Zahtjev za izgradnjom bolnice u dolini Neretve će se ispuniti samo treba bit uporan a zakon RH je na našoj strani. Nama preostaje da budemo dosljedni a vrata GI su svima otvorena.
Izvolite se zauzeti za zajednicu!

S poštovanjem, GI Sinovi i Kćeri Neretve

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Denis Burmaz kandidat za predsjednika Hajduka?

Objavljeno prije

Denis Burmaz, 46-godišnji član uprave Triglav osiguranja, najavljuje se kao mogući ozbiljni kandidat za predsjednika Hajduka. Natječaj je otvoren prošlog tjedna, duga je utrka i puno vremena za slanje kandidature, jer do 30. rujna zaprimaju se prijave.

Međutim, Burmaz se prvi počeo spominjati kao kandidat.

Ovaj Pločanin, završio je FESB u Splitu, u Zagrebu zatim postao magistar ekonomskih znanosti, a kao član uprave Triglav osiguranja od ljeta 2016. zadužen je za područja prodaje osiguranja i informatiku s obzirom da je 14 godina radio u IT sektoru, pišu Ploče Online.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije