Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

GRAD METKOVIĆ

Čestitka gradonačelnika Dalibora Milana povodom Dana grada i blagdana sv. Ilije

Objavljeno prije

Svečana sjednica Grada Metkovića (14)

Drage Metkovke i dragi Metkovci!

Pozvani smo svi zajedno stvarati novu budućnost u kojoj će se u našem Metkoviću još kvalitetnije i ugodnije raditi i živjeti. Vrijeme u kojemu živimo od nas traži povjerenje u sebe i vlastite mogućnosti, ali i solidarnost s onima koji trebaju našu pomoć. Samo odgovornim odnosom prema radu i znanju, ponosni na nasljeđe koje su nam ostavili naši predci, a očuvali svojim junaštvom hrvatski branitelji, možemo doprinijeti boljitku ovoga grada i domovine Hrvatske. Svatko je od nas pozvan da vlastitim djelima pokaže koliko nam Metković znači i koliko nam je stalo do očuvanja njegove tradicije i njegova razvoja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Kroz optimizam i vjeru, ali i snagu zajedništva kao temelj svakoga uspjeha, veselimo se ispunjenjima nadolazećih ciljeva kako bi Metković budućim generacijama bio mjesto u kojemu žele živjeti, napredovati, bezbrižno rasti i dostojanstveno starjeti.

Slaveći našega nebeskoga zaštitnika i sveca koji je utkan u naš identitet, u ime Gradskoga vijeća, u svoje osobno i u ime svojih suradnika čestitam vam od srca Dan Grada Metkovića i blagdan sv. Ilije. 

Živjeli!

Vaš gradonačelnik, Dalibor Milan

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije