Ostanimo u kontaktu

DAN EUROPE

Brojne aktivnosti za osmaše na Danu otvorenih vrata Gimnazije Metković u četvrtak

Objavljeno prije

Na Dan Europe ove godine, 9. svibnja, Gimnazija Metković otvara svoja vrata osmašima iz Metkovića i okolice, te njihovim nastavnicima i roditeljima. U razdoblju od 11 do 14 sati osnovce očekuju brojne aktivnosti, od prezentacija Erasmus programa, preko kvizova, otključaonica, STEM i jezičnih radionica, sve do športskih susreta u našoj dvorani.

Već preko 60 generacija učenika iz Metkovića i okolice provelo je svoje najljepše školske dane upravo u Gimnaziji Metković. Metkovska Gimnazija idealan je odabir za učenike koji žele produbiti svoja znanja iz raznovrsnih područja. Dosadašnjim uspjesima i inovativnošću nastave i projektnog rada ova se škola pokazala kao odlična odskočna daska za institucije daljnjeg i visokog obrazovanja.

Sve koje uskoro očekuje velika životna odluka odabira srednje škole pozivamo da nas upoznaju i uvjere se u brojne mogućnosti i pogodnosti koje nude naša usmjerenja jezične, matematičke i opće gimnazije.

POPIS RADIONICA ZA UČENIKE OSNOVNIH ŠKOLA 9.5.:

Escape room „S Gimnazijom kroz Europu“

English workshop

Ekologija kroz mikrobitove

Kahoot Kviz znanja o EU

STEM aktivnosti Acervatio grupe

Poezijom kroz Europu

Would you like chips or Coke?

– Zometool

Escape room Math Routes

PASCH Učionica Goethe Instituta

– Erasmus iskustva u Gimnaziji Metković

– Športski susret – mali nogomet

Likovna radionica o EU

Zaštita i promocija nacionalnog identiteta

– Turizam – Hrvatska na karti Europe

Sportski identitet Hrvatske

Papa Ivan Pavao II

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Denis Burmaz kandidat za predsjednika Hajduka?

Objavljeno prije

Denis Burmaz, 46-godišnji član uprave Triglav osiguranja, najavljuje se kao mogući ozbiljni kandidat za predsjednika Hajduka. Natječaj je otvoren prošlog tjedna, duga je utrka i puno vremena za slanje kandidature, jer do 30. rujna zaprimaju se prijave.

Međutim, Burmaz se prvi počeo spominjati kao kandidat.

Ovaj Pločanin, završio je FESB u Splitu, u Zagrebu zatim postao magistar ekonomskih znanosti, a kao član uprave Triglav osiguranja od ljeta 2016. zadužen je za područja prodaje osiguranja i informatiku s obzirom da je 14 godina radio u IT sektoru, pišu Ploče Online.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije