JAMBO: NEMA VIŠE MOSTOVA, NEMA VIŠE PROVJERA

U borbi za svaki glas, nastradali su naši sugrađani! Svi vi koji imate prebivalište u Metkoviću, možete mirno spavati – ističe Gabrić

Objavljeno 6. svibnja 2017. u kategorijama: Metković, News, Politika.

Metković, Neretva -panorama

Proteklih tjedan dana, politički život Hrvatske bio je jako turbulentan. Prvo je premijer Plenković na 34. sjednici Vlade smijenio tri MOST-ova ministra, a iza toga sekta MOST je u Hrvatskom saboru pokušala napraviti cirkus. Međutim, nisu uspjeli. Ministar Marić nije razriješen, predsjednik Sabora Petrov je dao ostavku i danas imamo novog predsjednika Sabora, gospodina Gordana Jandrokovića.

S obzirom da sam veliki poljoprivredni proizvođač i da Neretva uglavnom živi od poljoprivrede, moram se osvrnuti na Lex Agrokor i na događanja oko te najveće hrvatske tvrtke i jedne od najvećih tvrtki u regiji.

Neretvanski proizvođači voća i povrća i ostali OPG-ovi širom Lijepe Naše, su isključivo vezani za koncern Agrokor. Konzum je jedini trgovački lanac gdje Dolina Neretve može prodati voće i povrće iz ovoga kraja. Zato svaki mali OPG u RH pozdravlja odluku hrvatske vlade o Zakonu Lex Agrokor jer to je spas za hrvatsko selo.

Što se tiče ministra Marića i njegove uloge u Agrokoru, minorna je. Ministar Marić je, nažalost, još jedan od MOST-ovih spinova koji im se konačno izjalovio. MOST-u je prije četiri godine trebao ”lopov” Jambo da se dokopaju vlasti, prije godinu dana trebala im je konzultantica (Karamarko), a sada, pred ove lokalne izbore da bi sekti narasla popularnost, trebao im je ministar Marić, odnosno premijer Plenković.

Hvala Bogu, maske su pale. Sekta je pala. Mostovi su svi srušeni, i lijevo i desno.

Također, u prošloj i ovoj godini, djelatnici Policijske uprave Dubrovačko – neretvanske su, po izričitom nalogu MOST-a i ministra Orepića, tražili naše rođake, braću, sestre, roditelje i provjeravali žive li na adresama prebivališta.
Puno su više vremena Orepić i njegova sekta posvetili provjeri prebivališta, nego što su provjeravali izbeglice iz Sirije.
Tako su djelatnici PP Metković, tražili i provjeravali živi li moj stari otac od 87 godina u Ulici Petra Krešimira IV. Mnogi naši sugrađani koji su rođeni u Metkoviću i čije su generacije živjele u Metkoviću, po MOST-ovom hiru su izbrisani.

Odlaskom takozvanih kafanskih revolucionara (Grmoje i Orepića), svi vi koji imate prebivalište u Metkoviću, možete mirno spavati. U borbi za svaki glas, nastradali su naši sugrađani. Sekta Most ih je nemilice brisala, ali kako i svemu, i tome je došao kraj.

S poštovanjem,
Stipo Gabrić Jambo

Komentari