Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

PETICIJA NA OSNOVU 'PRIČA S ULICE'

Svrhu peticije ne razumijem, bojim se da se i onako napaćena djeca i roditelji koriste u političke svrhe – rekao je Dario Kulišić, predsjednik Upravnog vijeća Doma zdravlja Metković

Objavljeno prije

Dom zdravlja Metković

Roditelj čije dijete ide fizikalnu terapiju u Domu zdravlja Metković, u utorak nam je skrenuo pažnju na peticiju koja se posljednjih dana provodi među roditeljima djece, korisnika fizikalne terapije u Domu zdravlja Metković.

Kako doznajemo peticiju je pokrenula fizijatrica Marijana Galov, dr.med., specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije, ujedno i voditelj medicinskog tima terapeuta, koja u svom obrazloženju traži da se zaposli fizioterapeut s Bobath edukacijom, te tvrdi kako ‘ulica priča‘ da će se zaposliti fizioterapeut bez Bobatha i s tim razlogom alarmira roditelje tvrdeći da će u tom slučaju jedan broj djece ići na terapiju u druge gradove.

Kontaktirali smo i Upravno vijeće Doma zdravlja Metković, predsjednika Upravnog vijeća, gospodina Darija Kulišića, koji je ujedno i pročelnik za zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije.

– Iskreno govoreći, ne razumijem razloge peticije, jer Dom zdravlja Metković je objavio natječaj za fizioterapeuta na neodređeno vrijeme, i Upravno vijeće i ravnateljstvo će sigurno donijeti najbolju odluku, u najboljem interesu Doma zdravlja Metković, odnosno njegovih korisnika. Mislim da je ovdje riječ o jednom politikanstvu, jednom pokušaju pritiska na ravnatelja i Upravno vijeće Doma zdravlja Metković koje je potpuno besmisleno. Bez daljnjega je da je natječaj napravljen u najboljoj namjeri i da će se sigurno izabrati kandidat koji se procijeni kao najbolji kandidat. Tako da uopće ne mogu prepoznati razloge brige. Natječaj još uvijek traje, tako da pretpostavljam da je ovdje riječ o političkom pritisku koji je stvarno neopravdan, pretjeran i neumjesan. Bojim se da se i onako napaćena djeca i roditelji koriste u političke svrhe – rekao nam je gospodin Dario Kulišić, predsjednik Upravnog vijeća Doma zdravlja Metković.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije