Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

DAN EUROPE

Metkovski gimnazijalci na panelu ‘Aspekti mobilnosti i kvalitete života u EU’ u Vukovaru

Objavljeno prije

Foto: Gimnazija Metković

Foto: Gimnazija Metković

Jeste li znali da je danas, 9. svibnja, Dan Europe? Obilježava se u zemljama članicama Europske Unije u spomen potpisivanja Schumanove Deklaracije, kojom je 9. svibnja 1950. osnovana prva europska zajednica.

U našem gradu Gimnazija Metković kao Škola ambasador Europskog parlamenta slavi Dan Europe nastavom o europskim temama, kvizovima i gostovanjima.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Tako smo jučer, 8. svibnja, sudjelovali na Panel diskusiji na temu Aspekti mobilnosti i kvalitete života u EU u Europskom domu Vukovar, zajedno s kolegama iz Vukovarske Gimnazije te europarlamentarkom Ivanom Maletić, veleposlanicom Republike Irske Olive Hempenstall i voditeljem predstavništva Europske komisije Brankom Baričevićem.

Osim toga, pozivamo korisnike Gradske knjižnice Metković da danas sudjeluju u anketi o EU dok budu koristili usluge knjižnice.

GALA HOME 740px

Kako institucije poput Europske komisije i Europskog parlamenta približavaju građanima Hrvatske ovu proslavu, možete pogledati na poveznici europa.eu/euandme/hr.

prof. Branka Vladimir

Gimnazija Metković

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije