Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

VREMENSKE (NE)PRILIKE

Jučer palo 76 litara kiše, a prosjek zadnjih četiri mjeseca je 66,8 litara

Objavljeno prije

velike padaline, kiša

Za jakoga grmljavinskog nevremena jučer je na području Metkovića palo 76 mm kiše po metru četvornome. To je više nego prosjek prethodna četiri mjeseca.

Dragan Tolić poslao nam je podatke s Meteorološke postaje Metković o prošloj jeseni i zimi, u pravilu najkišovitijem razdoblju s mjesečnim prosjekom od oko 220 mm po četvornome metru. Prema tome, svi su mjeseci podbacili; rujan 99 mm, listopad 172 mm, studeni 107 mm i prosinac 0 mm. Slično je i u ovoj godini; siječanj 93,2 mm, veljača 115,8 mm i ožujak 58,1 mm. Kada se to stavi u kontekst jučerašnjih 76 mm, jasno je da je u samo nekoliko sati palo iznimno puno kiše. Metkovski su vatrogasci svojim crpkama intervenirali u Ulici Matice hrvatske i na dnu Športske ulice, – piše metkovic.hr.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije