Ostanimo u kontaktu

REAKCIJA NA VIJEĆNIČKO PITANJE

Gradonačelnik Dalibor Milan obišao dječje igralište na Unki

Objavljeno prije

Kuran - Milan, Unka

Na postavljeno vijećnićko pitanje, koje je na 2. Sjednici Gradskog vijeća Grada Metkovića uputio vijećnik SDP-a, Krešimir Kuran, a vezano za status dječjeg igrališta na Unki, odnosno nedostatka zaštitne ograde oko oborinskog kanala koja bi spriječila eventualne nezgode, uslijedila je reakcija gradonačelnika Metkovića.

Dan nakon sjednice vijeća, gradonačelnik Dalibor Milan je reagirao i obišao igralište u spomenutom naselju te najavio sastanak s predstavnicima stanara i upraviteljima ulaza zgrada u kojima živi veliki broj malodobne djece.

Posjetimo, nakon dugovremene najave izgradnje igrališta, isto je prošle godine otvoreno, ali nedovršeno, bez zaštitne ograde iznad spornog kanala koji predstavlja potencijalnu opasnost za okolnu djecu.

Kako doznajemo. zajedničkim dogovorom stanara i gradoačelnika Milana u najkraćem roku će se pronaći najprihvatljivije rješenje.

Foto: Facebook

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

Najčitanije