Ostanimo u kontaktu

REAKCIJA NA VIJEĆNIČKO PITANJE

Gradonačelnik Dalibor Milan obišao dječje igralište na Unki

Objavljeno prije

Kuran - Milan, Unka

Na postavljeno vijećnićko pitanje, koje je na 2. Sjednici Gradskog vijeća Grada Metkovića uputio vijećnik SDP-a, Krešimir Kuran, a vezano za status dječjeg igrališta na Unki, odnosno nedostatka zaštitne ograde oko oborinskog kanala koja bi spriječila eventualne nezgode, uslijedila je reakcija gradonačelnika Metkovića.

Dan nakon sjednice vijeća, gradonačelnik Dalibor Milan je reagirao i obišao igralište u spomenutom naselju te najavio sastanak s predstavnicima stanara i upraviteljima ulaza zgrada u kojima živi veliki broj malodobne djece.

Posjetimo, nakon dugovremene najave izgradnje igrališta, isto je prošle godine otvoreno, ali nedovršeno, bez zaštitne ograde iznad spornog kanala koji predstavlja potencijalnu opasnost za okolnu djecu.

Kako doznajemo. zajedničkim dogovorom stanara i gradoačelnika Milana u najkraćem roku će se pronaći najprihvatljivije rješenje.

Foto: Facebook

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije