POJAČALA SE ŽNK NERETVA

Ana-Marija Kalamize se predstavila već u prvoj pripremnoj utakmici

Objavljeno 13. veljače 2017. u kategorijama: Metković, News, Nogomet, Sport.

ŽNK Neretva

Galerija

U svojoj prvoj pripremnoj utakmici ŽNK Neretva je jučer ‘Iza Vage’ ugostila ŽFK Ekonomist iz Nikšića, inače višestrukog prvaka Crne Gore i sudionika Lige prvaka.

Iako bez nekoliko standardnih igračica, metkovske nogometašice odigrale su odličnu utakmicu i pogocima Veronike Terzić i novakinje u sastavu Ana-Marije Kalamize sa 2:1 savladale renomiranog suparnika.

Nova pojačanja…

Ana-Marija Kalamiza novo je pojačanje ŽNK Neretve. Kalamiza je ostvarila zavidnu igračku karijeru igrajući za Split, Osijek i Marjan te za A reprezentaciju Hrvatske. Dva puta je bila najbolji strijelac 1. HNLŽ i jedna je od najboljih strijelaca u povijesti hrvatskog ženskog nogometa. Na oduševljenje domaće publike Kalamiza se svojom igrom istaknula već u prvoj pripremnoj utakmici gdje je postigla pobjednički gol.

Za ŽNK Neretvu jučer su igrale: Kešina, Jurković, Čajić, Suton, Žilić, Repeša, Šimunović, Terzić, Ćubić, Perić i, Herceg, a s klupe su u igru ušle još Sušak, Govorko, Mandić, A. Jurković, Marić, Kalamiza i Bokšić. Trener Duško Mijoč.

Komentari