RIJEŠITE SE NARANDŽINE KORE

Kako do savršenog tijela bez celulita

Pijete dosta vode da biste se riješili masnoće u tijelu, ali u borbi protiv celulita to nije dovoljno, probajte sa sljedećim.

Objavljeno 28. kolovoza 2013. u kategorijama: Lifestyle, Zdravlje.

tijelo-no-celulit

Probajte sa masažerom za tijelo

Dobra cirkulacija vrlo je važna za smanjenje celulita, a masažer za tijelo je jedan od najvažnijih alata u borbi protiv ovog napasnika. Svaki dan dobro se istrljajte i to u smijeru od koljena prema stomaku i već za nekoliko tjedana uživajte u ljepšem pogledu na svoju guzu i noge.

Koristite anticelulit gel ili kremu

Naravno, anticelulit gelovi i kreme ne mogu u potpunosti ukloniti “narandžinu koru” sa vaših bedara, ali je svakako mogu učiniti manje vidljivom. Svakodnevno korištenje ovih preparata donosi više pozitivnih efekata – njegovanu kožu i svakodnevnu mini masažu, koju radite pri svakom nanošenju.

Pijte žuti ili zeleni čaj

Ispijanje vode svakako pomaže u borbi protiv celulita, ali ako svakog dana popijete litar rashlađenog žutog ili zelenog čaja, rezultati će biti još bolji. Zeleni i žuti čaj izbacuju loše stvari iz vašeg organizma i pročišćavaju ga, a osim boljeg varenja, donijeti će vam i ljepši izgled u bikiniju.

Jedite borovnice

Borovnice su prepune antioksidansa i odlične su za kožu i krvne žile, pa ih zato treba konzumirati barem nekoliko puta tjedno umjesto omiljenih slatkiša ili međuobroka. Rezultat bi vas mogao itekako iznenaditi.

Radite vežbe za bedra i zadnjicu

Svaki dan odvojite barem deset minuta i posvetite se izvođenju vježbi za bedra i zadnjicu. Pravilnim vježbanjem masno tkivo sa tih “kritičnih” područja otopiti će se brzo, a sa njime postepeno nestajati će i celulit.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari