Ostanimo u kontaktu

OGŠ METKOVIĆ

Učenici flaute priredili zanimljivi elektro-akustični koncert

Objavljeno prije

U prvom dijelu koncerta učenici flaute OGŠ Metković predstavili su se elektro-akustičnim točkama. Elektronski medij bio je kompjuter priključen na pojačala dok je flauta sama po sebi akustična. Ovaj zanimljivi koncert pripremila je Mihaela Pavlović, prof. flaute.

Učenici su nastupili uz pratnju različitih bandova. ‘Ono što je teško, naročito učenicima, kod ovakvih izvedbi jeste što spremnost za javnu izvedbu treba biti na zaista visokom nivou, s obzirom da ih prati kompjuter a ne profesor koji je spreman u svakom slučaju prilagoditi se učeniku. Uvijek kad se radi o kombinaciji s elektronskom glazbom nema se prostora ni za kakvu sitnu pogrešku, stanku, ili produženi ton.”,  – rekla nam je profesorica Pavlović i zahvalila se Peri Đugumu, domaru škole na tehničkoj podršci.

U drugom dijelu koncerta koji je bio klasičnog karaktera učenici su nastupili uz glasovirsku pratnju Matee Jurilj, prof.

SKRIVENI ULIČNI FILM

U odličnom ambijentu Luke Metković održana projekcija filma ‘Prljavi ples’

Objavljeno prije

Večeras je na prostoru Luke Metković održana projekcija klasika Prljavi ples. Bio je to drugi film koji se prikazao u sklopu projekta Skriveni ulični film. Film Prljavi ples je izašao prije 32 godine u kojem su Patrick Swayze i Jennifer Grey odigrali nezaboravne uloge para Johnnyja i Baby.

Intimni ambijent Luke Metković zaista se pokazao kao savršena lokacija za ovaj film. Radujemo se budućim Skrivenim uličnim filmovima. Atmosferu s projekcije možete vidjeti kroz galeriju koju vam donosimo:

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije