Ostanimo u kontaktu

ULIČNI SKRIVENI FILM

U zanimljivom ambijentu na Skalama 2 održana projekcija filma ‘Zvijezda je rođena’

Objavljeno prije

U zanimljivom ambijentu na Skalama 2 održana je projekcija filma Zvijezda je rođena.

Film je pravo autorsko djelu Bradleyja Coopera – on ga je, naime napisao, režirao te u njemu glumi i pjeva. Film je napravljen prema klasičnoj priči iz 1937. godine o tragičnoj ljubavi između iskusnog glazbenika na zalasku karijere i mlade pjevačice u usponu (glumi je Lady Gaga).

Film obiluje fantastičnom originalnom glazbom koju je pisao sam Cooper, a sve su pjesme u filmu snimane uživo. Film je osvojio mnoštvo nagrada kao i Oscara za najbolju pjesmu Shallow.

Da je ovaj potez organizatora Metkovskog ljeta bio pun pogodak dokazuje mnoštvo ljudi koji su došli pogledati film, a u galeriji pogledajte kako je izgledala projekcija uličnog skrivenog filma:

3D VIRTUALNA ŠETNJA

Iskoristite priliku i virtualno prošetajte Arheološkim muzejom Narona

Objavljeno prije

U skladu sa novonastalom situacijom i odlukama vezano za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom mnoge ustanove su zatvorene za posjetitelje.

Među njima su i kulturne ustanove, no napredak tehnologije omogućavaju nam da iz sigurnosti doma posjetimo muzeje i izložbe.

Iako je Arheološki muzej Narona do daljnjega zatvoren za rad s posjetiteljima, na njihovoj web stranici ili na ovoj poveznici donosimo Vam 3D VIRTUALNU ŠETNJU gdje možete razgledati cijeli stalni postav na 3 etaže.

Posebnost ove šetnje je što Vam omogućuje da zavirite i u kutke na koje je posjetiteljima onemogućen pristup, kao sto su prostor ispod rešetki, mozaični pod ispred statua te pod na galeriji.

– Ostanite s nama online i pratite nas na Facebooku, Webu, Twitteru i Instagramu, – poručuje vodstvo AM Narona.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije