Ostanimo u kontaktu

ULIČNI SKRIVENI FILM

U zanimljivom ambijentu na Skalama 2 održana projekcija filma ‘Zvijezda je rođena’

Objavljeno prije

U zanimljivom ambijentu na Skalama 2 održana je projekcija filma Zvijezda je rođena.

Film je pravo autorsko djelu Bradleyja Coopera – on ga je, naime napisao, režirao te u njemu glumi i pjeva. Film je napravljen prema klasičnoj priči iz 1937. godine o tragičnoj ljubavi između iskusnog glazbenika na zalasku karijere i mlade pjevačice u usponu (glumi je Lady Gaga).

Film obiluje fantastičnom originalnom glazbom koju je pisao sam Cooper, a sve su pjesme u filmu snimane uživo. Film je osvojio mnoštvo nagrada kao i Oscara za najbolju pjesmu Shallow.

Da je ovaj potez organizatora Metkovskog ljeta bio pun pogodak dokazuje mnoštvo ljudi koji su došli pogledati film, a u galeriji pogledajte kako je izgledala projekcija uličnog skrivenog filma:

LJUBITELJE FOLKLORNE BAŠTINE SU DOŠLI NA SVOJE

HKGD Dunav iz Vukovara i KUD-a Metković plesnu i glazbenu tradiciju poklonili Metkoviću za rođendan

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Ljubitelje folklorne baštine u četvrtak su došli na svoje, povodom Dana grada Metkovića i blagrana sv. Ilije u Gradskom kulturnom središtu Metković zajednički koncert ‘Metkoviću za rođendan‘ održali su KUD Metković i HKGD Dunav iz Vukovara.

Zajednička suradnja ovih dvaju društava započela je 2014. godine kada je KUD ‘Metković’ na poziv domaćina sudjelovao na 6. susretima folklornih društava u gradu Vukovaru,  pod nazivom ‘DUNAV SVOME GRADU’ u povodu međunarodnog Dana Dunava.

Godine 2017. suradnja se nastavlja posjetom Gradskom muzeju grada Vukovara kojem je KUD ‘Metković’ tom prigodom uručio žensku neretvansku narodnu nošnju za njegov stalni postav.

Program je vodila Romana Gabrić, a kako je sve to skupa izgledalo i zvučalo pogledajte u video prilogu prigodnoj foto-galeriji.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije