Ostanimo u kontaktu

GALERIJA GKS-A

U prekrasnoj božićnoj atmosferi održan 15. Koncert dječjih zborova

Objavljeno prije

Večeras je u ugodnoj božićnoj atmosferi u galeriji GKS-a održan 15. Koncert dječjih zborova na kojem su sudjelovali zborovi OŠ don Mihovila Pavlinovića, OŠ Kula Norinska te OGŠ Metković.

Kao gosti sudjelovali su Vokalna skupina OŠ don Mihovila Pavlinovića i Ženska klapa Arija.

Mnogobrojni posjetitelji mogli su čuti izvedbe poput Dubrovačka kolenda, Zdravo budi mali kralju, Sretan Božić, Spavaj, spavaj Djetiću, Tri kralja jahahu, Narodi nam se, Oj pastiri, Preveliku radost te Radujte se narodi.

PAZI DA TE NE O’ GREBEN

Koraljko Greben izlaže u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskoga primorja Rijeka

Objavljeno prije

U Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja Rijeka, u prostoru nekadašnjeg kluba Python, otvorena izložba „Pazi da te ne O’ Greben“ autora Koraljka Grebna, našeg Jelenka Ujdura iz Krvavca.

Uime Muzeja nazočnima se obratila Nikolina Radić Štivić, ravnateljica, o suradnji Muzeja i Udruge za pomoć ovisnicima „Vida” Rijeka govorila je Vana Gović, viša kustosica, a Udrugu za pomoć ovisnicima „Vida” Rijeka predstavila je Greta Grakalić.

O iskustvu stvaranja likovnih radova predstavljenih na izložbi i suradnji s Pomorskim i povijesnim muzejom Hrvatskog primorja Rijeka govorio je autor Koraljko Greben / Jelenko Ujdur, a izložbu je, u ime osnivača, Primorsko-goranske županije otvorila Sonja Šišić, pročelnica Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu.

Izložba ostaje otvorena do 8. listopada 2021., a može se razgledati od ponedjeljka do subote od 10 do 14 te nedjeljom od 10 do 13 sati.

Više o izložbi, umjetniku, udruzi “Vida” i Građanskom muzejskom vijeću možete doznati na stranicama Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije