Ostanimo u kontaktu

NOĆ MUZEJA

U petak u edukativnom centru ‘Congeria’ – Jama u Predolcu pokazna radionica HGSS-a

Objavljeno prije

Noć muzeja 2016 - Jama u Predolcu, Edukativni centr CongeriaHrvatsko muzejsko društvo u suradnji s brojnim hrvatskim muzejima i drugim baštinskim institucijama u petak 26. siječnja 2018. godine, po trinaesti put organizira manifestaciju Noć muzeja.

Edukativni centar Congeria – Jama u Predolcu u skladu s pozitivnom praksom će također sudjelovati u ovoj manifestaciji. Naglasak ovogodišnje manifestacije stavljen je na temu sporta i sportskih aktivnosti koje su dobrim dijelom ugrađene u naš rad pa ćemo stoga u suradnji s Hrvatskom gorskom službom spašavanja ispostave u Metkoviću organizirati radionicu pokaznog karaktera namijenjenu prvenstveno za mlađe uzraste do 18 godina starosti što ne isključuje ni odrasle koji se odluče za sudjelovanje.

Radionica će se održati na dan održavanja noći muzeja u petak, 26. siječnja 2018. godine od 15 do 18 sati na lokaciji edukativnog centra Congeria u Dubrovačkoj ulici br. 77 u Metkoviću. Molimo sve zainteresirane da nam po mogućnosti najave svoje sudjelovanje kako bi mogli kvalitetnije održati ovu praktičnu radionicu na zadovoljstvo svih aktivnih sudionika, tako i zbog same publike. Za sve informacije i prijavu za sudjelovanje možete nas kontaktirati na GSM 098 1744 999 ili na e-mail info©jama.hr.

Na dan održavanja manifestacije noći muzeja radno vrijeme će biti od 14 – 22 sata.

Srdačno vas pozdravljamo i do skorog viđenja!

Voditelj edukativnog centra Congeria – Jama u Predolcu, Markica Vuica

Najčitanije