Ostanimo u kontaktu

SKRIVENI ULIČNI FILM

U odličnom ambijentu Luke Metković održana projekcija filma ‘Prljavi ples’

Objavljeno prije

Večeras je na prostoru Luke Metković održana projekcija klasika Prljavi ples. Bio je to drugi film koji se prikazao u sklopu projekta Skriveni ulični film. Film Prljavi ples je izašao prije 32 godine u kojem su Patrick Swayze i Jennifer Grey odigrali nezaboravne uloge para Johnnyja i Baby.

Intimni ambijent Luke Metković zaista se pokazao kao savršena lokacija za ovaj film. Radujemo se budućim Skrivenim uličnim filmovima. Atmosferu s projekcije možete vidjeti kroz galeriju koju vam donosimo:

3D VIRTUALNA ŠETNJA

Iskoristite priliku i virtualno prošetajte Arheološkim muzejom Narona

Objavljeno prije

U skladu sa novonastalom situacijom i odlukama vezano za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom mnoge ustanove su zatvorene za posjetitelje.

Među njima su i kulturne ustanove, no napredak tehnologije omogućavaju nam da iz sigurnosti doma posjetimo muzeje i izložbe.

Iako je Arheološki muzej Narona do daljnjega zatvoren za rad s posjetiteljima, na njihovoj web stranici ili na ovoj poveznici donosimo Vam 3D VIRTUALNU ŠETNJU gdje možete razgledati cijeli stalni postav na 3 etaže.

Posebnost ove šetnje je što Vam omogućuje da zavirite i u kutke na koje je posjetiteljima onemogućen pristup, kao sto su prostor ispod rešetki, mozaični pod ispred statua te pod na galeriji.

– Ostanite s nama online i pratite nas na Facebooku, Webu, Twitteru i Instagramu, – poručuje vodstvo AM Narona.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije