Ostanimo u kontaktu

PRAVO ŽALBE NAKON IZVRŠENE PRESUDE

Tradicionalnim suđenjem i paljenjem Marka Krnjevala završile Pokladne svečanosti 2019.

Objavljeno prije

U Metkoviću na Trgu kralja Tomislava u utorak se okupilo mnoštvo ljudi kako bi svjedočilo još jednom suđenju Marku Krnjevalu, koji je kako smo i sami svjedočili ispao kriv za sva nedjela počinjena u protekloj godini.

Članovi Metkovskog pokladnog društva nisu mazili Krnjevala, potrudili su se da nijedan slučaj ne prođe nezapažen. I kako to na kraju obično biva, Krnjeval se nije dobro proveo. Osuđen je na kaznu paljenja na Maloj rivi, s pravom žalbe ali nakon izvršene presude.

Ako ste kojim slučajem bili spriječeni, suđenje smo prenosili uživo, te uz foto galeriju pogledajte za što se sve Marka teretilo i tko je sve svjedočio njegovu suđenju, a i zabavi koja je uslijedila u pokladnom šatoru.

OGŠ METKOVIĆ

Održan koncert učenika prijateljskih Glazbenih škola iz Zagreba i Metkovića

Objavljeno prije

U galeriji Gradskog kulturnog središta u petak, 24. svibnja održan je koncert učenika prijateljskih škola OGŠ Metković i GŠ Pavla Markovca, Zagreb.

Na koncertu su OGŠ Metković predstavili učenici: Vlatko Kompar, Ena Gutić, Mihael Dodig, Darko Tot i David Galov dok su Glazbenu školu Pavla Markovca iz Zagreba predstavljali Roko Silić, Lucija Kašnar, Ana Labazan Brajša, Vanesa Iličić i Katarina Margaretić.

Pripremili smo vam galeriju kao podsjetnik na ovaj predivni koncert:

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije