Ostanimo u kontaktu

ZABAVLJALO SE DO KASNE URE, POGLEDAJTE TKO JE SVE BIO!

‘Thriller’ osvojio prvu nagradu Gala zabave, ‘Blues Sisters’ druge, treća ekipa ‘Vježbaj pi**a ti materina!’

Objavljeno prije

U organizaciji Pokladnog društva Metković u subotu je u Hotelu Narona održana Gala zabava na kojoj je sudjelovalo desetak ekipa.

Prvo mjesto i nagradu od tri tisuće kuna osvojila je ekipa Thriller‘. Makovci su se potrudili s izvedbom Jacksonovog Thrillera i zasluženo ponijeli prvu nagradu.

Drugo mjesto i nagradu od dvije tisuće kuna ponijela je ekipa ‘Blues Sisters‘, dok je treće i tisuću kuna pripalo ekipi ‘Vježbaj pi**a ti materina!‘. Četvrto i peto mjesto osvojile su ekipe ‘Strašila‘ i ‘Domoroci‘.

Svemu dodajmo da je glasanje bilo javno. Ekipa po ekipa bi po prozivki predala svoje glasove i oni su čitani javno.

Goste je zabavljala grupa Narona, a kako je sve to skupa izgledalo najbolje da pogledate u video prilozima i kratkoj foto galeriji koje smo za vas pripremili.

OBLJETNICA

Svečani koncert povodom 90 godina postojanja Glazbe Ston

Objavljeno prije

Večeras je održan svečani koncert povodom 90 godina postojanja Glazbe Ston u parku Komarda u Stonu.

Hrvatsko pučko društvo Stoviš osnovano je 1912. godine u Stonu. Iz Društva je proizašla Glazba Ston koja je prvi nastup održala 1929. godine.

Uz slavljenike, zajednički su trebali nastupiti i Hrvatska glazba Potomje i puhački orkestar HKUD-a Seljačka sloga iz Trebižata. Mnogobrojni posjetitelji su uživali u divnom koncertu, iako je koncert nakon nekog vremena prekinut radi kiše.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije