Ostanimo u kontaktu

ZABAVLJALO SE DO KASNE URE, POGLEDAJTE TKO JE SVE BIO!

‘Thriller’ osvojio prvu nagradu Gala zabave, ‘Blues Sisters’ druge, treća ekipa ‘Vježbaj pi**a ti materina!’

Objavljeno prije

U organizaciji Pokladnog društva Metković u subotu je u Hotelu Narona održana Gala zabava na kojoj je sudjelovalo desetak ekipa.

Prvo mjesto i nagradu od tri tisuće kuna osvojila je ekipa Thriller‘. Makovci su se potrudili s izvedbom Jacksonovog Thrillera i zasluženo ponijeli prvu nagradu.

Drugo mjesto i nagradu od dvije tisuće kuna ponijela je ekipa ‘Blues Sisters‘, dok je treće i tisuću kuna pripalo ekipi ‘Vježbaj pi**a ti materina!‘. Četvrto i peto mjesto osvojile su ekipe ‘Strašila‘ i ‘Domoroci‘.

Svemu dodajmo da je glasanje bilo javno. Ekipa po ekipa bi po prozivki predala svoje glasove i oni su čitani javno.

Goste je zabavljala grupa Narona, a kako je sve to skupa izgledalo najbolje da pogledate u video prilozima i kratkoj foto galeriji koje smo za vas pripremili.

OGŠ METKOVIĆ

Održan koncert u Galeriji GKS-u

Objavljeno prije

Večeras je u Galeriji GKS-a održan koncert OGŠ Metković koji je bio završna priprema za međunarodno natjecanje Daleki akordi koje se održava sljedećeg tjedna u Splitu. Nastupili su učenici David Galov, Brigita Rakić, Darko Tot i Ante Juračić, a pripremale su ih njihove mentorice Erna Rebić-Čizmić, prof. saksofona i Mihaela Pavlović, prof. flaute.

Učenicima i njihovim mentoricama želimo sreću na natjecanju na kojem će nastupiti natjecatelji iz 15 država.

Nastavi čitati
METKOVIKA – Čestitka

Najčitanije