Ostanimo u kontaktu

ZABAVLJALO SE DO KASNE URE, POGLEDAJTE TKO JE SVE BIO!

‘Thriller’ osvojio prvu nagradu Gala zabave, ‘Blues Sisters’ druge, treća ekipa ‘Vježbaj pi**a ti materina!’

Objavljeno prije

U organizaciji Pokladnog društva Metković u subotu je u Hotelu Narona održana Gala zabava na kojoj je sudjelovalo desetak ekipa.

Prvo mjesto i nagradu od tri tisuće kuna osvojila je ekipa Thriller‘. Makovci su se potrudili s izvedbom Jacksonovog Thrillera i zasluženo ponijeli prvu nagradu.

Drugo mjesto i nagradu od dvije tisuće kuna ponijela je ekipa ‘Blues Sisters‘, dok je treće i tisuću kuna pripalo ekipi ‘Vježbaj pi**a ti materina!‘. Četvrto i peto mjesto osvojile su ekipe ‘Strašila‘ i ‘Domoroci‘.

Svemu dodajmo da je glasanje bilo javno. Ekipa po ekipa bi po prozivki predala svoje glasove i oni su čitani javno.

Goste je zabavljala grupa Narona, a kako je sve to skupa izgledalo najbolje da pogledate u video prilozima i kratkoj foto galeriji koje smo za vas pripremili.

MEĐUNARODNI UMJETNIČKI PROJEKT 'SAN'

Sand Art Neretva Festivala u narednim danima na Ušću Neretve

Objavljeno prije

Međunarodni umjetnički projekt SAN – Sand Art Neretva Festivala, održati će se na području Ušća Neretve u razdoblju od 17. do 23. rujna 2021. godine.

SAN Festival je projekt koji se održava u organizaciji osječke udruge SLAMA – udruge za poticanje umjetničke svijesti u društvu, u suradnji s opuzenskom udrugom St. Valerio (koja stoji iza njihovog najpoznatijeg projekta Zen-Opuzen Festivala).

Također, SAN Festival već prvu godinu svoga postojanja, dobija podršku Ministarstva kulture i medija, TZ grada Ploče i grada Opuzena, Grada Opuzena i Dubrovačko-neretvanske županije, a okuplja umjetnike koji će u tjedan dana stvaranja kreirati program i sadržaj za djecu, mlade i sve zainteresirane.

Tom prigodom, organizirat će se likovne radionice kreiranja prostranih crteža na pijesku, te interatktivne kreativne radionice plesa, plesnog pokreta i fotografije (“photopainting”).

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije