Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

METKOVSKO LJETO

Tereza Gabrić i Vesna Šepat Kutnar oduševile metkovsku publiku

Objavljeno prije

Foto: Ana Vučković

Na Ljetnoj sceni GKS-a Metković koncert je u petak održala Tereza Gabrić (mezzosopran) s klavirskom pratnjom prof. Vesne Šepat Kutnar.

Metkovskoj publici Gabrić se ovoga puta predstavila s klasičnim repertoarom i s novim albumom ‘Caro mio ben’ koji je snimila upravo sa Šepat Kutnar, pijanisticom i profesoricom klavira.

Inače, akademska glazbenica Tereza Gabrić stalna je članica zbora Hrvatske radio televizije, a uvijek rado nastupa u svom rodnom Metkoviću. Snimila je album šansone ‘Pjesme od soli’ i  mjuzikla ‘Lady’s dream’.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Vesna Šepat Kutnar diplomirala je klavir na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a magistrirala komornu glazbu za klavir u Grazu. Osnivač je i pijanistica Damskog ansambla salonske glazbe. Javno nastupa kao komorna glazbenica i umjetnički suradnik. Zaposlena je u zvanju višeg predavača na Institutu za crkvenu glazbu Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u Zagrebu.

Koncert je održan u organizaciji Ustanove za kulturu i sport Metković, a u sklopu programa Metkovskoga ljeta.

GKS METKOVIĆ

Ričard nasmijao publiku u Metkoviću

Objavljeno prije

Foto: Metkovic.hr

U Gradskome kulturnom središtu Metković sinoć je održana predstava „Oči Uoči Zgospod’non”.

Omiljeni zadarski glumac i performer Enio Meštrović u predstavi igra svoga kultnog alter ega – Ričarda s kojim je oduševio metkovsku publiku. Radnja predstave govori o uzvišenom trenutku smrti, kada glavni lik svima dobro poznati Ričard dolazi kod sv. Petra na suočavanje sa Bogom raspravljajući o svojim životnim grijesima. Uz Enia Meštrovića u predstavi su nastupali Dragan Veselić i Davor Olić.

Enio Meštrović je ujedno i autor predstave, majstor tona i svjetla je Zrinko Mužić, a produkcija je Arlekin comedy.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije