Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKE GRADSKE KNJIŽNICE

Raspisan natječaj za Književnu nagradu „Neretvanska maslina“

Objavljeno prije

neretvanska-maslina1U sklopu 5. Neretvanskih susreta “Maslini u Lice” neretvanske gradske knjižnice (Opuzen, Metković i Ploče) u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Slivno, Klek i Društva hrvatskih književnika, Zagreb raspisale su natječaj za Književnu nagradu Neretvanska maslina.

Susreti se održavaju u čast blagdana Velike Gospe, a traju od 11. – 14. kolovoza 2013. godine.

Osnovna je zadaća Susreta razvoj i afirmacija hrvatske književnosti i mladih književnika i književnica (do 35 godina) osobito na području južne Hrvatske. Kroz Susrete se nastoje povezati kultura, umjetnost, turizam i ruralnost uz uvažavanje i jačanje ekološkog odnosa i  svijesti ljudi prema prirodi.

 

OBAVIJEST

Ljetno radno vrijeme Gradske knjižnice Metković:
Ponedjeljak i srijeda: od 12 do 20 sati
Utorak, četvrtak, petak: od 8 do 16 sati

Uoči Dana državnosti, 24. lipnja 2013., Knjižnica će raditi od 8 do 14 sati

 

3D VIRTUALNA ŠETNJA

Iskoristite priliku i virtualno prošetajte Arheološkim muzejom Narona

Objavljeno prije

U skladu sa novonastalom situacijom i odlukama vezano za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom mnoge ustanove su zatvorene za posjetitelje.

Među njima su i kulturne ustanove, no napredak tehnologije omogućavaju nam da iz sigurnosti doma posjetimo muzeje i izložbe.

Iako je Arheološki muzej Narona do daljnjega zatvoren za rad s posjetiteljima, na njihovoj web stranici ili na ovoj poveznici donosimo Vam 3D VIRTUALNU ŠETNJU gdje možete razgledati cijeli stalni postav na 3 etaže.

Posebnost ove šetnje je što Vam omogućuje da zavirite i u kutke na koje je posjetiteljima onemogućen pristup, kao sto su prostor ispod rešetki, mozaični pod ispred statua te pod na galeriji.

– Ostanite s nama online i pratite nas na Facebooku, Webu, Twitteru i Instagramu, – poručuje vodstvo AM Narona.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije