Ostanimo u kontaktu

AKO STE PROPUSTILI...

Pročitajte Optužnicu kojom se tereti princ Marko Krnjeval – Metkovske poklade 2019.

Objavljeno prije

Večeras je suđenje princu Marku Krnjevalu, za sve ono loše što se dogodilo u protekloj godini.

Suđenje će se, kako tradicija i nalaže, održati danas pred pukom metkovskim na Trgu kralja Tomislava s početkom u 18 sati.

Ako ste propustili čitanje optužnice, istu u nastavku pročitajte u cijelosti, a tu je i video prilog čitanja.

METKOVSKE POKLADE 2019.

OTVARAM PROCES PROTIV UVAŽENOG PRINCA MARKA KRNJEVALA ROĐENOG METKOVCA, GOSPARA S PJACE, VELEPOSLANIKA BRĐNA, MARKIZA S KLADE, ŠERIFA CRNOG PUTA, RANČERA JERKOVCA, GRANIČARA GLIBUŠE, ZASTUPNIKA ORAŠINE, GASTARBAJTERA MOBINA.

NA OSNOVU DOJAVA LOKALNIH NJUŠKALA S PJACE  PRONAĐEN JE  U APRTMANU 313  HOTELA NARONA TE  PRIVEDEN U ISTRAŽNI ZATVOR GDJE JE ISPITAN I NA OSNOVU TOGA DONESENA JE OVA OPTUŽNICA TE ĆEMO JE PRED METKOVSKIM PUKOM  SAD I PROČITATI .

PO TOČKI OPTUŽNICE

 1. MARKO JE KRIV ŠTO LOKALNA PODRUŽNICA „CROTIA OSIGURANJA“ POSTALA MJESTO UHLJEBLJIVANJA MLADEŽI HDZ
 2. KRVI JE ŠTO TADAŠNJI MENADŽER NK. NERETVE IVICA VOLAREVIĆ  ZVANI BUĆ NIJE PREPOZNAO VELEBNI TALENT BRUNE PETKOVIĆA TE GA OSTAVIO NA ULICI I TAKO NAŠU NERETVU GURNUO U STEČAJ .
 3. TAKOĐER JE KRIV I ZBOG TOGA ŠTO SU SVE PRISTUPNE CESTE ZA MOST NA PELJEŠCU VEĆ GOTOVE A KINEZI NISU NI DVA PILONA ZABILI .
 4. MARKO JE KRIV I ZBOG ODLASKA POZNATOG METKOVSKOG FOTOGRAFA NA MJESTO RAVNATELJA BEČKIH MAŠKARA PA ZA SLIKU OD OSOBNE NAŠ PUK MORA  IĆI U ČAPLJINU .
 5. KRIV ŠTA JE FRANE PIVAC NAVALIO DA SE ŠATOR POSTAVI ZA LIJEPA VREMENA JER JE GLEDAO PROGNOZU NA MOBITELU KOJEG MU JE POKLONIO VINKO VUKOVIĆ-LISKA.
 6. MARKO JE KRIV ŠTO ULICA VLADIMIRA NAZORA TJ. NJEN DIO OD TRGA DO VERAJINA GUVNA  NAKON UREĐENJA KANALIZACIJE I POSTAVLJANJA NOVIH KOCAKA  MIJENJA IME U ULICU AZEMA VLASIJA.
 7. MARKO JE KRIV I ZBOG TOGA ŠTO ĆE METKOVIĆ BITI JEDINI GRAD U HRVATSKOJ U KOJEM SE NEĆE ODRŽATI LOKALNI IZBORI 2021 GODINE.
 8. MARKO JE KRIV ŠTO ŽENA UGLEDNOG SAVJETNIKA IZ UPRAVNOG ODIJELA ZA PROSTORNO UREĐNJE I GRADNJU IMA PROBLEMA SA KREDITOM U PBZ-U
 9. KRIV JE ŠTO BOSNA I HERCEGOVINA UZ BRČKO DOBIJA JOŠ JEDAN DISTRIHT KOD JERAMAZA KUĆA.
 10. NA UPORNO INZISTIRANJE JURE PULJEVIĆA-MAMBE OVO OPTUŽNO VIJEĆE UPZORAVA SVE ONE KOJI SU SKLONI  KARATANJU DA NE IGRAJU  SA MILKOM BULUMOM JER NAM ISTI TVRDI DA JE MILKO NAJVEĆI LOPOV U KARTAMA. OVAJ SUD TO ODMAH ODBACUJE.
 11. KRIV JE ŠTO SU POPILANA STOLJETNA STABAL U PARKU KOD DM-A.
 12. MARKO JE KRIV ŠTO METKOVSKE SAMOPOSLUGE I TRŽNI CENTRI UZ POZNATU FUNDINU UVODE I KNJIGU ZA NAKNADNO PLAČANJE.
 13. KRIV ŠTO JE POGODOVAO KINESKOJ TVORNICI ELEKTRIČNIH AUTOMOBILA „ NOVA SELA“DOO DA U GRADU OTVORE SEDAMNEST NOVIH ELEKTRIČNIH STANICA ZA PUNJENJE.
 14. KRIV ŠTO JE POZNATA FILMSKA KUĆA DREAM WORKS OTKUPILA KOCKINU KUĆU U HEBRANGOVOJ ULICI RADI POTREBA SNIMANJA DRUGO DIJELA FILMA „SPAŠAVANJE VOJNIKA RAJANA“
 15. MARKO JE KRIV ŠTO NOVO IZGRAĐNI KAPITALNI MOSTOVI OBJEKTI LAĐRSKI DVORI,SPORTSKI CENTAR JELAŠEVAC I TVORNICA SOKA NA UNKI NE MOGU POČET SA RADOM ZBOG NEDOSTATKA RADNE SNAGE.
 16. MARKO JE KRIV ŠTO JE OPUZEN DOBIO NOVOG ZAŠTITNIKA,PA TAKO DA ĆE UMJESTO SVETOG STIPANA DOBIT SVETOG BORISA.
 17. A JEDINO NIJE KRIV ZA SLAB ODAZIV NA NJEGOVU VELEBNU ZABAVU U ŠATORU.

SVE OVO I OSTALE  TOČKE OPTUŽNICE  KAO I OBRANA  BIT ĆE IZNEŠENE NA ZAVRŠNOM SUĐENJU KOJE ĆE SE ODRŽATI U UTORAK 5.3. NA OVOM ISTOM MJESTU U 18. SATI. POZIVAMO VAS DA SVOJIM PRISUSTVOM UVELIČATE OVAJ NAVODNO MONTIRANI PROCES.

3D VIRTUALNA ŠETNJA

Iskoristite priliku i virtualno prošetajte Arheološkim muzejom Narona

Objavljeno prije

U skladu sa novonastalom situacijom i odlukama vezano za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom mnoge ustanove su zatvorene za posjetitelje.

Među njima su i kulturne ustanove, no napredak tehnologije omogućavaju nam da iz sigurnosti doma posjetimo muzeje i izložbe.

Iako je Arheološki muzej Narona do daljnjega zatvoren za rad s posjetiteljima, na njihovoj web stranici ili na ovoj poveznici donosimo Vam 3D VIRTUALNU ŠETNJU gdje možete razgledati cijeli stalni postav na 3 etaže.

Posebnost ove šetnje je što Vam omogućuje da zavirite i u kutke na koje je posjetiteljima onemogućen pristup, kao sto su prostor ispod rešetki, mozaični pod ispred statua te pod na galeriji.

– Ostanite s nama online i pratite nas na Facebooku, Webu, Twitteru i Instagramu, – poručuje vodstvo AM Narona.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije