Ostanimo u kontaktu

PRIRODOSLOVNI MUZEJ METKOVIĆ

Predstavljen novi ”Vodič po stalnom postavu” muzeja na engleskom jeziku

Objavljeno prije

Prirodoslovni muzej Metković

Prirodoslovni muzej Metković danas je predstavio novi ”Vodič po stalnom postavu” muzeja. Riječ je o brošurama na engleskom jeziku koje je osmislio Metkovac sa zagrebačkom adresom, Nikša Martinac.

Sami projekt predstavila je ravnateljica muzeja, Ivana Baće, a svojim dolaskom su ga podržale i ugledne gošće iz Zagreba, ravnateljica Prirodoslovnog muzeja prof.dr.sc. Tatjana Vlahović i dr.sc. Iva Mihoci, koje su također govorile o značaju ove atraktivne publikacije.

O samom vodiču Martinac je rekao:

– Meni je muzej asocijacija na djecu, koju treba dovući u ovaj kao i sve druge muzeje svijeta. I kao takav je vodič napravljen, da djecu malo više zainteresira nego što su te legende koje oni neće pročitati po zidovima i koji će samo protrčati kroz muzej. I to je bila moja ideja vodilja, to su ove boje i naravno jako dobre fotografije.

Najavljeni su i neki budući projekti, o kojima ćemo nešto više drugom prilikom, a za sad vam donosimo kratku foto-galeriju sa događaja…

 

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije