Ostanimo u kontaktu

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

Postavljena izložba fotografija neretvanskog umjetnika Koraljka Grebena

Objavljeno prije

Koraljko Greben (1)

Izložba fotografija neretvanskog umjetnika Koraljka Grebena koja se može pogledati u Gradskoj knjižnici Metković tijekom studenog i prosinca, izložena je i otvorena danas u jutarnjim satima bez službenog otvaranja, kao protuteža standardnim obrascima ponašanja.

Fotografije su nastale u zadnjih godinu dana i nisu ograničene motivima ni tematikom i uglavnom su posljedica potrebe dokumentiranja kratkih bljeskova i priča.

Na jednoj od njih Greben crva iz vrta naziva prijateljem, u drugoj kritično upozorava na stanje u društvu, dok na trećoj traži savjet od prike labuda Filipa… Izloženo je 16 fotografija i uz većinu njih dolaze kratke priče čime fotografije dobijaju pravi smisao i kako Greben kaže – krug biva zatvoren.

3D VIRTUALNA ŠETNJA

Iskoristite priliku i virtualno prošetajte Arheološkim muzejom Narona

Objavljeno prije

U skladu sa novonastalom situacijom i odlukama vezano za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom mnoge ustanove su zatvorene za posjetitelje.

Među njima su i kulturne ustanove, no napredak tehnologije omogućavaju nam da iz sigurnosti doma posjetimo muzeje i izložbe.

Iako je Arheološki muzej Narona do daljnjega zatvoren za rad s posjetiteljima, na njihovoj web stranici ili na ovoj poveznici donosimo Vam 3D VIRTUALNU ŠETNJU gdje možete razgledati cijeli stalni postav na 3 etaže.

Posebnost ove šetnje je što Vam omogućuje da zavirite i u kutke na koje je posjetiteljima onemogućen pristup, kao sto su prostor ispod rešetki, mozaični pod ispred statua te pod na galeriji.

– Ostanite s nama online i pratite nas na Facebooku, Webu, Twitteru i Instagramu, – poručuje vodstvo AM Narona.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije