Ostanimo u kontaktu

OPUZENSKO LITO

Održana Večer opuzenske klapske pisme ‘Pod maslinom’

Objavljeno prije

U utorak, 14. kolovoza održana je Večer opuzenske klapske pisme Pod maslinom u sklopu Opuzenskog lita.

U programu su nastupile klape Arija voditeljice Marije Jerković i Na kantunu koju vodi Božo Popović koju je metkovska publika imala priliku čuti na Metkovskom ljetu u sklopu glazbeno-scenskog događaja Lipo ti je biti Opuzenac.

Donosimo vam videozapis nastupa mješovite klape Na kantunu.

Izvor: Marijana Curić / fotografije: Ivo Ožić, Dubravka Šešelj

ŽUPA SV. NIKOLE BISKUPA

Božićni koncert u crkvi sv. Nikole u Metkoviću

Objavljeno prije

Po završetku jubilarne 50. obljetnice župe Sv. Nikole biskupa u Metkoviću, obilježenom brojnim svečanostima, na blagdan Svete Obitelji Isusa, Marije i Josipa, u nedjelju 29. prosinca, u crkvi sv. Nikole biskupa, nakon večernje mise koju je predvodio župnik i neretvanski dekan don Davor Bilandžić, održan je tradicionalni Božićni koncert župnih pjevača, uz pratnju mandolinskog orkestra, pod ravnanjem s. Marijane Cvitanović i Tomislava Ćendo.

Uz pjesme „Djetešce nam se rodilo“, „Sretan Božić“ i „Sretan Božić svima“ nazočne su uveselili najmlađi članovi zbora a potom župni bend VIS Viatores pjesmama „Pastorella“ i „Ljubav se rodila“. Mješoviti župni zbor slavlje Božića uzveličao je uz pjesme „Adeste fideles“ (Pristupite vjerni), „Gloria“ i „Nebesa silna“. Program Božićnog koncerta završen je zajedničkim pjesama „Radujte se narodi“ i „U sve vrijeme godišta“.
Izvor: IKA

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije