Ostanimo u kontaktu

OGŠ METKOVIĆ

Održana Smotra klavirista Dubrovačko-neretvanske županije

Objavljeno prije

Umjetnička škola Luke Sorkočevića, Dubrovnik bila je organizator još jedne SMOTRE KLAVIRISTA DUBROVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE.

Tako je od 13.-15. svibnja izvedeno ukupno 6 koncerata mladih klavirista u Koncertnoj dvorani škole organizatora, na kojima su nastupili učenici OGŠ Korčula– odjel OŠ Petra Kanavelića Korčula, OGŠ Orebić – odjel OŠ Orebić, UŠ Luke Sorkočevića Dubrovnik i područni odjel Cavtat te OGŠ Metković.

Kao predstavnice Metkovića i OGŠ Metković, nastupile su Paula Dominiković, Ena Gutić i Ana Kiridžija iz klase Slađane Knezević, prof., Klara Jerković i Anđela Krstičević iz klase Matee Jurilj, prof. te Ana Primorac i Nika Oršulić iz klase Karmen Stojić, prof.

Čestitke UŠ Luka Sorkočević Dubrovnik na uspješnoj organizaciji smotre kao i učenicima OGŠ Metković i njihovim mentorima na uspješnom nastupu!

KANCONE, EVERGREENI I OPERNE ARIJE

4 tenora oduševili publiku u Gradskom parku, koncertom kojim je službeno otvoreno ‘Metkovsko ljeto’

Objavljeno prije

Foto: Tomislav Tomić / Metković NEWS

Poznati po izvođenju najljepših kancona, evergreena i opernih arija u svom prepoznatljivom stilu sa zabavnim najavama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, 4 tenora su pripremila glazbeni spektakl za službeno otvaranje Metkovskog ljeta.

Vladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić i Filip Hozjak priredili su predivan koncert u metkovskom Gradskom parku i oduševili publiku bezvremenskim pjesmama i savršenim izvedbama!

Atmosferu s koncerta pogledajte u videima i galeriji koje smo vam pripremili:

4 tenora u Gradskom parkuĐani Stipaničev – Zvona moga grada (Vice Vukov)

Publiée par Metkovic NEWS sur Dimanche 23 juin 2019

4 tenora u Gradskom parku

Publiée par Metkovic NEWS sur Dimanche 23 juin 2019

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije