Ostanimo u kontaktu

'NA NERETVU MISEČINA PALA'

Održana prva Večer folklornih skupina u GKS-u

Objavljeno prije

U petak, 17. svibnja nakon svečanog otvorenja 35. smotre folklora jadranske Hrvatske ‘Na Neretvu misečina pala’ na Trgu kralja Tomislava uslijedila je Večer folklornih skupina u GKS-u.

Prisutni su mogli vidjeti čarobne nastupe folklornih skupina iz Metkovića, Ploča, Slanog, Dubrovačkog Primorja, Putnikovića na Pelješcu, Polače, Pridvorja, Trogira, Paga, Dobropoljane na otoku Pašmanu, Usore, Struge-Gorice, Siska, Novih Perkovaca, Ošlja – Stupe, Rakovice, Pirana, Gorizie…

U našoj galeriji pogledajte kako je to sve izgledalo u GKS-u:

3D VIRTUALNA ŠETNJA

Iskoristite priliku i virtualno prošetajte Arheološkim muzejom Narona

Objavljeno prije

U skladu sa novonastalom situacijom i odlukama vezano za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom mnoge ustanove su zatvorene za posjetitelje.

Među njima su i kulturne ustanove, no napredak tehnologije omogućavaju nam da iz sigurnosti doma posjetimo muzeje i izložbe.

Iako je Arheološki muzej Narona do daljnjega zatvoren za rad s posjetiteljima, na njihovoj web stranici ili na ovoj poveznici donosimo Vam 3D VIRTUALNU ŠETNJU gdje možete razgledati cijeli stalni postav na 3 etaže.

Posebnost ove šetnje je što Vam omogućuje da zavirite i u kutke na koje je posjetiteljima onemogućen pristup, kao sto su prostor ispod rešetki, mozaični pod ispred statua te pod na galeriji.

– Ostanite s nama online i pratite nas na Facebooku, Webu, Twitteru i Instagramu, – poručuje vodstvo AM Narona.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije