Ostanimo u kontaktu

'NA NERETVU MISEČINA PALA'

Održana druga Večer folklornih skupina u GKS-u

Objavljeno prije

U subotu, 18. svibnja u GKS-u održana je druga Večer folklornih skupina u sklopu 35. smotre folklora jadranske Hrvatske ‘Na Neretvu misečina pala’.

U drugoj večeri nastupila su Kulturno-umjetnička društva iz Čilipa, Vela Luke, Paga, Ploča, Dubrovnika, Slanog, Peroja, Župe Dubrovačke, Glavica, Babinog Polja, Petrovog Polja, Osojnika, Stankovaca, Donjeg Lapca, Krvavca, Kočana iz Makedonije, Tuza iz Crne Gore, Vrbja, Kršana i Metkovića.

3D VIRTUALNA ŠETNJA

Iskoristite priliku i virtualno prošetajte Arheološkim muzejom Narona

Objavljeno prije

U skladu sa novonastalom situacijom i odlukama vezano za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom mnoge ustanove su zatvorene za posjetitelje.

Među njima su i kulturne ustanove, no napredak tehnologije omogućavaju nam da iz sigurnosti doma posjetimo muzeje i izložbe.

Iako je Arheološki muzej Narona do daljnjega zatvoren za rad s posjetiteljima, na njihovoj web stranici ili na ovoj poveznici donosimo Vam 3D VIRTUALNU ŠETNJU gdje možete razgledati cijeli stalni postav na 3 etaže.

Posebnost ove šetnje je što Vam omogućuje da zavirite i u kutke na koje je posjetiteljima onemogućen pristup, kao sto su prostor ispod rešetki, mozaični pod ispred statua te pod na galeriji.

– Ostanite s nama online i pratite nas na Facebooku, Webu, Twitteru i Instagramu, – poručuje vodstvo AM Narona.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije